Claudia
Thuis / Binnen Leestijd: 2 minuten
Je huis decoreren, sommige kunnen er nooit genoeg van krijgen. Anderen hebben er misschien moeite mee. Onder welke categorie je ook valt, inspiratie op doen kan nooit kwaad. Daarom hebben we speciaal voor jou drie decoratie trends op een rijtje gezet. Deze trends, zijn tijdloos. Sommige trends gaan nooit uit de mode en dat kunnen wij erg waarderen. Daarom hebben we daar zelf ook voor gekozen. Hier zijn onze tijdloze decoratie trends voor jouw droomhuis. Lees het artikel

3 decoratie trends die tijdloos zijn

Leestijd: 2 minuten

Zorg dat je verlichting klopt

Niets vervelender dan verlichting die niet aansluit bij een ruimte. Goede verlichting is essentieel, niet alleen voor de veiligheid maar ook voor de sfeer. Daarom raden we je aan goed na te denken, welke verlichting bij jouw inrichting past. Hou je bijvoorbeeld van opvallende tafellampen? Of Heb je liever een hanglamp die de show steelt? Onopvallende ledverlichting onder je tv-meubel? Het kan allemaal, zoals het maar aansluit bij de rest. Probeer ook dimmers op je lampen aan te sluiten zo kan je altijd je licht nog bijstellen, voor de perfecte verlichting!

Go big

Je kan natuurlijk allemaal kleine decoratie elementen neerzetten, als dat is waar je van houd. Maar als we kijken naar droomhuizen in een tv-show, zien we iets anders. De mooiste huizen hebben ook de mooiste decoratie. Die decoratie bestaat vaak uit grote elementen. Geen kleine kaarsjes of beeldjes, nee groot, groter, grootst. Dit zal je woning een tijdloos en stijlvol gevoel geven. Ga dus voor het grote gebaar. We beloven je, je krijgt er geen spijt van.

Een kleurenpalet

Kies een kleurenpalet. Je kunt bij verschillende websites kleurenpaletten maken. Ook is er veel inspiratie te vinden in kleurenpaletten die al bestaan. Je kunt allerlei kleuren samenstellen, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het kan. Dit is een hulpmiddel voor jezelf, je hebt dan een richtlijn wanneer je gaat winkelen. Zo maak je je het jezelf makkelijker om een visie aan te houden. Afwijken mag natuurlijk, maar houd de hoofdlijn aan. Dit is makkelijker voor jezelf. Je huis zal zo makkelijk een stijlvol geheel worden. Thank us later!

Dit waren ze dan de drie tijdloze trends. Deze tijdloze trends zijn de basis van elke goed gedecoreerd huis. We hopen dat je wat geleerd hebt. Ook hopen we je geïnspireerd te hebben en wensen we je veel succes met het toepassen van de trends!

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel