Richard
Thuis / Binnen Leestijd: 2 minuten
Als je aan het werk bent is een goede bron van inspiratie cruciaal om het beste uit je werkdag te halen, maar wat inspireert jou? Weet je van jezelf dat bepaalde quotes of foto’s je heel erg kunnen inspireren in je werk, dan zijn dat de perfecte elementen voor een inspiratiemuur in jouw kantoorruimte, of dit nou op kantoor is of thuis. Lees het artikel

Boost je (thuis)werkplek met een inspiratiemuur!

Leestijd: 2 minuten

Benieuwd hoe je zo’n inspiratiemuur kunt maken? Lees er alles over in dit artikel van SKEPP!

Wat is het voordeel van een inspiratiemuur?

Zoals je hebt kunnen lezen is een inspiratiemuur dus vooral bedoeld om jou te kunnen inspireren tijdens het werk. Een inspiratiemuur of plek kan zorgen voor een boost van creativiteit, nieuwe inzichten en perspectieven, maar ook een prettig gevoel die ervoor moet zorgen dat je je fijn voelt op je thuiswerkplek of op kantoor.

Hoe moet zo’n inspiratiemuur eruit zien?

Een inspiratiemuur kan zo groot of klein zijn als je zelf wilt. Heb je een eigen ruimte thuis omgetoverd dan kan je een hele muur omtoveren tot inspiratiemuur. Werk je vooral op kantoor met veel andere collega’s, maak dan bijvoorbeeld gebruik van een prikbord, pegboard of whiteboard. Ben je een flexwerken, dan kun je ook de achtergrond van je laptop gebruiken als inspiratiemuur.

Op een inspiratiemuur verzamel je simpelweg diverse afbeeldingen, quotes en/of foto’s die jou inspireren in je werk. Werk je naar een specifiek doel toe? Maak dit dan visueel op een inspiratiemuur! Zo wordt je dagelijks aan je doel herinnert en vergeet je nooit waar je het voor doet. Heb je geen specifiek doel, maar wordt je vooral geïnspireerd door quotes? Maak dan een inspiratiemuur vol met quotes die jouw werkdag een boost geven!

Heb jij al een goede inspiratiemuur op je werkplek?

Inmiddels weet je dat een inspiratiemuur in verschillende soorten en maten te maken is en dat je het creëert door diverse quotes of foto’s samen te voegen. Daarnaast zal het toevoegen van een inspiratiemuur je een fijn gevoel gedurende je werkdag en tot nieuwe inzichten brengen.

Alle reden om aan de slag te gaan met het realiseren van een inspiratiemuur op jouw (thuis)werkplek! Wil je meer informatie over het creëren van de perfecte inspiratiemuur of ben je nog bezig met de kantoorinrichting van jouw kantoorruimte? Neem contact op met SKEPP, zij helpen je graag verder zodat jij straks zorgeloos aan het werk kunt!
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe denk jij een inspiratiemuur het beste te kunnen inrichten?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel