Lan
Thuis / Binnen Leestijd: 4 minuten
In deze Corona-tijd zit er niks anders op: je moet proberen jezelf zien te vermaken. We zitten ondertussen al een poosje thuis, dus weet je onderhand niet meer hoe? Om jou een handje te helpen hebben wij de leukste aankopen om jezelf thuis te vermaken op een rijtje gezet. Dan kan je er weer even mee door! Lees het artikel

De leukste aankopen om jezelf thuis te vermaken

Leestijd: 4 minuten

Je wilt graag iets kopen waar je urenlang plezier van hebt, maar het liefst hou je dit natuurlijk zo goedkoop mogelijk. Wij begrijpen je maar al te goed. Check daarom regelmatig studentenkorting pagina’s voor de beste deals! Zo kun je elke dag de allerbeste online aanbiedingen van het moment ontdekken, van elektronica tot aan verzorgingsproducten en bordspellen (& veel meer)!

De Nintendo Switch

Eén van de meest populaire aankopen van het moment is de Nintendo Switch. En dat is niet zo gek, met deze gameconsole kun je in wel drie speelstijlen spelen: in de tv-stijl, tafelstijl & handheldstijl. De adviesprijs van de Nintendo Switch ligt rond de €329,-, maar je kan ‘m goedkoper krijgen. Bekijk bijvoorbeeld deze Nintendo Switch aanbieding pagina voor de beste actuele deals!

Een goede laptop

Nu is het dé tijd om die ene mooie laptop of MacBook aan te schaffen. Een goede laptop is essentieel in deze Corona-tijd. Waarom? Een laptop werkt het handigst voor het in contact blijven met je vrienden en familie. Videobellen gaat makkelijker én kan je de leukste online spelletjes met elkaar spelen. Of... je neemt weer eens een kijkje op een oude vertrouwde spelletjessite, waar je vroeger zo lang zoet mee was. Hiermee vermaak je jezelf urenlang, dat is zeker! Een goede laptop aanschaffen is niet goedkoop. Gelukkig zijn er wel vaak aanbiedingen te vinden. Houd dus goed verschillende laptop aanbiedingen in de gaten om jouw ideale laptop goedkoop te scoren!

Sieraden-maken-kit

Voor de vrouwen onder ons, dit is toch eens een onderschatte leuke bezigheid: sieraden maken! Met een sieraden-maken-kit (voor volwassenen) kun jij aan de slag om de leukste armbandjes of kettinkjes te maken. Je bent lekker bezig en de armbandjes die je maakt? Die stuur je op naar je vriendinnen, oma of moeder in een envelopje. Zo blijf je toch een beetje met elkaar verbonden.

Robot bouwsets

En voor de mannen onder ons, zet eens een robot in elkaar! En hiermee bedoelen we niet de Bionicles die je vroeger aan je neefje gaf of LEGO bouwsets. Alhoewel dit laatste ook geen slecht is idee is... We hebben het over de educatieve robotjes om zelf in elkaar te zetten of te programmeren. Bij verschillende bekende webshops kun je deze (mini) robot bouwsets voor volwassenen kopen. Leuk voor alle techniekliefhebbers!

Spelletjes voor 1 persoon

Er bestaan een tal aan onwijs leuk spelletjes die je alleen kunt spelen. En dan bedoelen we niet de spelletjes op je smartphone, tablet of gameconsole... Gebruik deze tijd om uit te vinden dat offline spelletjes nét zo leuk of zelfs leuker kunnen zijn. Laat je hersenen kraken met bijvoorbeeld de Rubik’s Cube, ‘River Crossing’ of ‘IQ Puzzler Pro’. Wist je ook dat er diverse bordspellen zijn die heel goed te spelen zijn met maar één speler? Bordspellen zijn niet per definitie gezelschapsspellen, dat bewijst bijvoorbeeld het bordspel ‘EXIT Escape Room’ (overigens uitgeroepen tot ‘Speelgoed van het Jaar 2018’).

Puzzels

Het is je vast niet ontgaan in deze Corona-tijd: puzzelen is hartstikke populair geworden binnen alle leeftijdsgroepen! Doe mee met de trend, want dit is toch wel één van de leukste offline bezigheden! Bovendien werkt het erg ontspannend. En als je puzzel klaar is? Wissel ‘m uit met die van de buren. Geheid dat zij ook bezig zijn met deze nieuwe puzzelhobby.

Ministeck

Wil je een schilderij maken, maar heb je geen zin in het geklieder met verf? Ministeck is de oplossing! Je maakt met dit speelgoed kunstwerkjes door mozaïekstukjes in een plaat te klikken. Ministeck is al meer dan 20 jaar op de markt. Het is dus een echte klassieke bezigheid!

Sportkleding & sportattributen

Sporten is dé manier om jezelf flink bezig te houden. En het geeft ook nog eens een portie positieve energie, waardoor je je minder snel zal vervelen. Maar voordat je begint, trakteer jezelf op een nieuwe sportoutfit en sportspulletjes (zoals gewichten, een yogamat of sporthoelahoep). Je nieuwe sportaankopen werken supergoed als motivatie om te beginnen aan jouw fitness lifestyle.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat ga jij in huis halen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel