Richard
Thuis / Binnen Leestijd: 3 minuten
Als we één ding op moesten noemen, wat altijd goed moet zijn, is het toch wel ons bed. Je hebt natuurlijk het gezegd ‘oost, west, thuis best’, maar als het over slapen gaat, klopt dat toch aardig. In hoeveel hotelbedden je ook slaapt, je wordt toch het liefst wakker in jouw eigen vertrouwde bed? Dat vinden wij in elk geval wel. Alleen, een goed bed is wel een behoorlijke uitgave. Hieronder lees je hoe je de aanschaf van een nieuw bed het beste aan kunt pakken. Lees het artikel

Een nieuw bed is het investeren waard

Leestijd: 3 minuten

Boxsprings

Deze bedden staan toch wel bekend om hun dure prijsklasse, maar ook om de luxe en de kwaliteit. Ze zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, voor ieder wat wils. Vaak kun je een boxspring nog zelf samenstellen ook. Het is maar net wat jij belangrijk vindt en wat je ervoor wil betalen. Vind je het belangrijk als jouw boxspring een verstelbare comfortbodem heeft? Of ben je juist op zoek naar een bed met opbergruimte voor alle hoeslakens en overtrekken? En wat voor stoffen en kleuren vind je mooi? Dat zijn dingen die je eerst voor jezelf op een rijtje moet zetten.

Ga je een boxspring kopen, maar twijfel je toch nog over de prijs? Houd in je gedachten dat een bed wel een investering is voor een hele lange tijd. Een goede nachtrust is zo waardevol. Daarnaast wil je ook niet dat jouw rug wordt verwaarloosd. Geef daarom nét iets meer geld uit aan een goed bed, voordat je er spijt van krijgt.

Bed opmaken

Met een bed alleen, ben je er nog niet. Je hebt natuurlijk veel meer dingen nodig. Bij een nieuw bed, hoort ook nieuw beddengoed en wellicht ook nieuwe kussens. Van dekbedden tot matrastoppers en van hockers tot dieren boxspring, ze hebben het allemaal bij de Beddenleeuw. Alles om jouw slaapkamer in orde te maken vind je hier. Wat dacht je bijvoorbeeld van een TV-meubel? Jouw tv zit dan in het meubel verwerkt, wat je aan het voeteneind van jouw boxspring kan bevestigen. Op die manier, kun je na het tv kijken, de tv weer in het meubel laten zakken. Dat scheelt in elk geval veel stof!

Kussens zijn er ook in verschillende soorten. Wil je een kussen met traagschuim of slaap je juist liever op een gel kussen? Het is maar net wat je fijn vindt en hoe jij het liefste slaapt. Een kussen met gel-koelte is wellicht ideaal tijdens de zomermaanden. Een traagschuim kussen is weer meer gericht op mensen die klachten ervaren, zoals bijvoorbeeld cervicale hernia. Het kussen is dan ook ontworpen door therapeuten.

Nieuw matras

Vind je een nieuw bed toch nét iets te duur. Dan kun je natuurlijk ook gewoon een nieuw matras kopen. Het matras is het belangrijkste onderdeel van jouw bed. Dit deel zorgt ervoor dat je heerlijk slaapt. Maar, zorgt er daarnaast ook voor dat jouw rug genoeg ondersteuning heeft. Je hebt verschillende soorten matrassen, zoals bijvoorbeeld de flex foam. Dit is een koudschuim matras, wat ervoor zorgt dat het altijd dezelfde opwaartse druk geeft. Hierdoor krijgt jouw lichaam een comfortabele en ergonomisch verantwoorde ondersteuning. Het basic matras en het flex foam matras zijn de meest voordelige matrassen van beddenleeuw. Maar, je hebt ook duurdere varianten, zoals de ‘Prestige 1000’. Ook dit matras bevat koudschuim, wat voor optimale ondersteuning en ultiem comfort zorgt.

Vergeet ook zeker geen nieuwe topper te kopen bij jouw nieuwe matras. Ook dit product is er in verschillende soorten, zodat er voor iedereen wat wils is. Heb je last van allergieën? Dan is de bamboe topper iets voor jou. Een traagschuim topper warmt op tijdens het slapen, dus die is weer geschikt voor koukleumen. Dezelfde toppers zijn ook beschikbaar in splittoppers en vlindertoppers. Deze toppers zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wanneer ben jij voor het laatst bij Beddenleeuw geweest?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel