Lan
Thuis / Binnen Leestijd: 2 minuten
Een vloerkleed is onmisbaar! Heb jij er al één in de woonkamer liggen? Zo niet, lees dan snel verder. Wij vertellen je hoe je een vloerkleed scoort, zonder een fortuin kwijt te zijn. Lees het artikel

Hoe scoor je een mooi vloerkleed voor weinig geld?

Leestijd: 2 minuten

Een mooi uitgekozen vloerkleed kan jouw interieur helemaal afmaken en je huiskamer perfectioneren. Het valt misschien niet direct op, maar geloof ons... Haal een vloerkleed weg uit een kamer en je merkt het direct! Helaas, is het aanschaffen van een mooi kleed vaak nog een dure aangelegenheid. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is! Wij geven je mogelijkheden die prijsvriendelijker zijn.


Hoge kwaliteit voor een lage prijs

vloerkleed woonkamer


De grote en bekende aanbieders in de markt hebben in veel gevallen te maken met hogere inkoopkosten. Zij kopen namelijk in vanuit een groothandel die de producten produceert. Hierdoor vallen hun verkooprijzen voor de consument in veel gevallen ook een stuk hoger uit. Wanneer je direct koopt bij de producent, blijft er dus een schakel tussen uit. Dit resulteert in lagere kosten, terwijl de kwaliteit van het product gelijk zal blijven. Je moet er misschien even naar zoeken, maar je bent gegarandeerd goedkoper uit. Bovendien is het een stuk makkelijker om online een vloerkleed aan te schaffen.


Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Webkarpet.nl. Dit is één van de grotere online aanbieders van vloerkleden. Het heeft bovendien de productie volledig in eigen handen. Hierdoor kunnen zij hun producten direct aanbieden aan hun klanten en wordt veel geld bespaard; voor de klant! Dus geen prestigieuze woonwinkels die de prijs enkel zullen opdrijven, maar gewoon de prijs die je er voor hoort te betalen. Zo betaal je dus altijd de laagste prijs voor de hoogste kwaliteit.
Alle stijlen, materialen, maten, kleuren en motieven die je je maar kunt bedenken worden geproduceerd en aangeboden via de webshop. De mogelijkheden zijn eindeloos en worden ook naar smaak van de klant op maat gemaakt. Hierdoor kun je als klant je ideale vloerkleed laten samenstellen die uniek is tot ieder ander. Daarnaast bezorgt Webkarpet supersnel, binnen één week in huis en ook nog eens volledig gratis!


Ga op zoek naar een tweedehands vloerkleed

tapijt


Je kunt ook overwegen om op zoek te gaan naar een tweedehands vloerkleed. Oude vloerkleden zien er na een grondige reinigingsbeurt er prima uit! Vooral design vloerkleden of bijvoorbeeld Perzische vloerkleden zijn jaren later nog in een prima staat. Vintage is bovendien hartstikke hip, dus waarom niet? Je bent sowieso goedkoper uit.
Ga hiervoor naar een kringloopwinkel of wie weet heb je wel succes op de vlooienmarkt. Ook online kun je genoeg tweedehands opties vinden. Kijk bijvoorbeeld op Marktplaats of kijk of er in jouw woonplaats een Secondhand Facebook groep bestaat.

 

Veel succes!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel