Richard
Thuis / Binnen Leestijd: 2 minuten
Heb jij wel eens nagedacht om jouw interieur groener te maken? Wat denk je van Sanseveria, pannekoekplantjes, of misschien wel mooie droogbloemen. Droogbloemen zijn perfect voor als je geen groene vingers hebt, of als je weinig thuis bent. Geïnteresseerd? Lees dit artikel dan snel verder. Lees het artikel

Je interieur groener maken met een budget kan ook zo

Leestijd: 2 minuten

Zo maak jij jouw interieur groener met weinig geld

Wil jij jouw interieur groener maken met een budget? Als je weinig geld hebt, is het alsnog mogelijk om jouw interieur van de mooiste bloemen en planten te voorzien. Zo is droogbloemen kopen een mooie budgetoptie. Wij hebben verschillende manieren voor je waarmee je jouw interieur groener kunt maken met een budget. Lees snel verder en ga meteen aan de slag!

Kies voor droogbloemen

Met droogbloemen creëer je een prachtige sfeer in je interieur. Niet alleen zijn ze een echte eyecatcher, het voordeel van droogbloemen is ook dat ze veel langer meegaan dan normale bloemen. Zo kunnen ze wel 1,5 tot 2 jaar mooi blijven. Bij Flowerfeast.com kun je o.a. terecht voor de mooiste droogbloemen. Droogbloemen zijn eigenlijk diverse gedroogde decoraties. Dit kunnen niet alleen sierbloemen zijn, maar ook granen, lianen en dennenappels. Deze mogen dan ook zeker niet in je interieur ontbreken.

Plaats pannenkoekplantjes in huis

Ook pannenkoekplanten zijn een leuke manier om jouw interieur te vergroenen. Dit is een vrij opvallende kamerplant met groene bladeren. En het mooie is dat je deze plant ook kunt stekken, waardoor je zelf kunt zorgen voor meerdere pannenkoekplanten in huis. Zeker aan te raden als je een budget hebt en jouw interieur van mooie planten wilt voorzien. Ook is deze plant vrij eenvoudig te verzorgen.

Ga voor een Sanseveria in de woonkamer

Een Sanseveria is een perfecte toevoeging aan jouw groene interieur. Deze plant is groot, smal en heeft een stoere uitstraling. Je kunt ze met diverse grote kamerplanten combineren. Een Sanseveria is eenvoudig te verzorgen en gaat wel jaren mee. Dat maakt het tot een van de duurzamere planten.

Maak je eigen planten terrarium

Je kunt ook jouw eigen planten terrarium maken. Dit is momenteel helemaal in. Bij dit eco-systeem wordt water via verdamping gerecycled. Zo zijn jouw planten zelfvoorzienend en hoef je er helemaal niets aan te doen. Dit terrarium is een verzameling van planten met aarde in een afgesloten fles en kun je dan ook eenvoudig zelf maken.

Zet kleine bloemetjes in glazen vaasjes

Wat je ook kunt doen, is kleine glazen vaasjes kopen en hier kleine bloemetjes in steken die je zelf hebt geplukt. Doe een klein beetje water in de glaasjes en je hebt mooie groene decoratie in je interieur.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Weet jij al hoe je jouw interieur groener gaat maken?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel