Richard
Thuis / Binnen Leestijd: 2 minuten
Er is natuurlijk niks belangrijker dan je thuis voelen in je eigen huis. Maar hoe doe je dat? Vaak zijn verschillende stijlen gemakkelijk te combineren. Je hoeft je natuurlijk niet aan één stijl te houden. Ben je benieuwd welke stijlen of stijl bij jou past? Lees dan vooral verder. Hieronder vind je informatie en tips over verschillende huisstijlen. Lees het artikel

Voor welke goedkope huisstijl ga jij?

Leestijd: 2 minuten

Modern

Een hele populaire huisstijl is ‘modern’. Hierbij is de inrichting vaak ontzettend strak. Alles is erg overzichtelijk. De kleuren, zwart, wit en grijs zijn vaak aanwezig. Denk hierbij aan een donkere vloer met lichte meubels of juist een lichte vloer met donkere meubels.

Keramische tegels zijn dan ook ontzettend populair als het gaat om een moderne inrichting. Keramische tegels maken de strakke look helemaal af. Iets anders wat de moderne stijl ook kenmerkt zijn ingebouwde kasten. Op deze manier creëer je meer rust en ruimte. Iets anders wat je vaak ziet in een modern interieur is dat het grote open ruimtes zijn.

Zo zitten vaak de woonkamer, eetkamer en keuken in één grote ruimte.

Authentiek

Het bijna tegenovergestelde van een modern interieur is een authentiek interieur. Deze stijl staat ook wel bekend als een landelijk interieur. Het belangrijkste van deze stijl is dat het rust uitstraalt. Vaak zie je dan ook meubels van bijvoorbeeld hout, riet of stof. De sfeer is ontzettend gezellig door allerlei details zoals kaarsjes en kussentjes. Het geeft een natuurlijke uitstraling door de natuurlijke kleuren die verwerkt zijn in het interieur. Een vloer dat goed bij deze stijl past, is een plavuizen vloer. Deze vloer sluit precies aan bij de stijl en kleuren van een authentiek huis.

Industrieel

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten stijlen, maar één die je tegenwoordig veel terug ziet is het industriële interieur. In deze stijl komen vaak donkere kleuren terug.

Daarnaast zie je veel steen, beton, ijzer en leer. Verder is het een strakke inrichten met veel donkere tinten. Deze donkere tinten worden vaak gematcht met natuurlijke groene planten. Dit geeft een heel mooi effect tegen de donkere muren aan. Ook lampen spelen een grote rol in dit interieur. Vaak zie je veel verschillende lampen. Van hangende lampen tot een staande lamp in de hoek. Bij deze inrichting is een betonnen vloer een echte aanrader.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel