Richard
Thuis / Buiten Leestijd: 3 minuten
Als bedrijf zijnde heb je vast en zeker een vlaggenmast hangen. Je wil toch je bedrijf promoten en door een vlag van je logo op te hangen aan de gevel, kunnen klanten je goed vinden. Het hebben van een vlaggenmast is dan ook een echte must. Maar wist je ook dat er verschillende vlaggenmasten bestaan? We benoemen 5 creatieve oplossingen, waar je uit kunt kiezen als ondernemer. Lees het artikel

5 creatieve toepassingen voor vlaggenmasten

Leestijd: 3 minuten

Een wifi mast

De kans is aanwezig dat je er nog nooit van hebt gehoord, de zogeheten wifi mast. De naam doet al het een en ander vermoeden en die vermoedens kunnen we ook bevestigen. Een Wifi mast wil eigenlijk zeggen dat deze een wifi versterker bevat, waardoor het Wifi signaal in een bepaalde omtrek sterk blijft.

Wifi masten zie je daardoor veel terug op recreatiegebieden, campings, sportvelden en zelfs parkeerplaatsen. Ben jij ondernemer in een van deze branches? Dan kun je ook de overweging maken om een Wifi mast aan te schaffen. Het zal je bezoekers in ieder geval dolblij maken. Daar scoor je klanten mee!

Een houten vlaggenmast

Een vlaggenmast is een must om te hebben voor veel ondernemers. Welk materiaal kies je daarvoor? Een houten vlaggenmast is bijvoorbeeld heel duurzaam geproduceerd en heeft een hoge kwaliteit. Je kunt zelf de lengte en diameter bepalen. Houd er wel rekening mee dat een houten vlaggenmast een kegelvorm heeft. Dat kan helemaal bij jouw bedrijf passen of juist helemaal niet.

Een houten vlaggenmast zorgt in ieder geval voor een unieke en klassieke uitstraling. Ongeacht welke vlag je er ook aan wilt hangen is de vlaggenmast op zichzelf al prachtig en daardoor een goed visitekaartje voor je bedrijf.

Een polyester vlaggenmast

Naast een houten vlaggenmast, kun je ook nog altijd kiezen voor een polyester variant. Deze zijn ook van goede kwaliteit en bieden een ruim assortiment. Zo kun je zelf weer kiezen welke lengte en diameter bij jullie bedrijf past.

Een polyester vlaggenmast wordt altijd in de vorm van een kegel geproduceerd. Het voordeel van polyester is dat je deze ook in zwart kunt bestellen. Als die kleur helemaal bij jullie bedrijf past, dan is dit de vlaggenmast oplossing die je zoekt.

Een aluminium vlaggenmast

Als polyester en hout niet passen bij de uitstraling van jullie bedrijf, dan blijft er altijd nog aluminium over. Als je bijvoorbeeld met aluminium werkt in jullie bedrijf, dan is het ook wel netjes om voor een aluminium vlaggenmast te kiezen. Dat maakt de uitstraling van jullie bedrijf echt af en is daardoor ook een mooi visitekaartje.

Als je niet van een kegelvorm houd of als deze vorm niet bij jullie bedrijf past, dan kom je al snel uit bij een aluminium vlaggenmast. Deze is er namelijk ook in een cilinder uitvoering. Bovendien kun je ook kiezen voor een zwarte aluminium vlaggenmast. Deze heeft meteen een professionele uitstraling, die perfect bij jullie bedrijf kan passen.

Een banier vlaggenmast

Banier vlaggenmasten zie je vaak meerdere naast elkaar. Ze worden gebruikt bij grotere bedrijven of juist winkelcentra en campings. Ze worden vaak ingezet bij de ingang van zulke grotere bedrijven.

Toch kan een banier vlaggenmast ook zeker in enkelvoud worden gebruikt. Een banier vlaggenmast kan namelijk ook aanduiden waar de ingang van een bedrijf zich bevindt. Het voordeel van een banier vlaggenmast is dat de vlag altijd boven én onder wordt vastgemaakt, waardoor je met stevige wind ook altijd de boodschap kunt lezen.

Een banier vlaggenmast is daarom de perfecte oplossing voor bedrijven die al niet zo goed zichtbaar zijn. Zo’n vlag op de oprit doet echt wonderen voor de zichtbaarheid van jouw onderneming.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel