Richard
Thuis / Energie Leestijd: 3 minuten
We kennen vast allemaal het probleem van stopcontacten. Gek genoeg zitten die altijd op de verkeerde plek in huis. Wil je jouw iPad of telefoon opladen? Dan kan dat nooit vanaf de bank. Dat zorgt soms voor behoorlijke irritaties Al met al kom je altijd stopcontacten te kort of zitten ze op de meest onlogische plekken. In dit artikel lees je hoe je dat op kunt lossen. Lees snel mee met onze tips. Lees het artikel

Tips over stekkers in huis

Leestijd: 3 minuten

Werken met stekkerblokken

Iedereen heeft ze vast wel in huis, stekkerblokken. Soms zijn ze beter bekend onder de naam verlengsnoeren. Deze blokken zijn ideaal, omdat je er meerdere apparaten tegelijk in op kunt laden. Ze worden dan ook vaak gebruikt bij de tv, omdat meerdere apparaten stroom moeten hebben. Het gaat dan niet alleen om de tv, maar ook eventuele dvd spelers, spelcomputers, boxen en noem zo maar op.

Het is natuurlijk heel fijn dat je in een keer zoveel apparaten op kunt laden met zo’n stekkerblok. Een ander voordeel is dat je de apparatuur ook in een keer uit kunt zetten. Dat doe je met een druk op de knop op het stekkerblok. Het was al belangrijk om dit te doen, omdat je er dan voor zorgt dat er minder snel brand uit kan breken. Bovendien wordt het nog belangrijker, omdat de energieprijzen zo stijgen. Door al het apparatuur uit te zetten als het niet gebruikt wordt, houd je de energierekening laag.

De verschillende stekkerblokken

Bij stekkerblokkenshop.nl vind je alle stekkerblokken die jij nodig hebt in huis. Er is nooit meer gevecht om een stopcontact en je kunt ze op de meest logische plekken installeren. De stopcontact problemen verdwijnen zo als sneeuw voor de zon. Een voorbeeld van een stekkerblok die je zeker in huis moet halen is de digitel of de pop-up. De digitel en pop-up stekkerblokken zijn enorm ideaal, omdat ze helemaal zijn weggewerkt. Zo kun je ze op elke mogelijke plaats laten installeren, zonder dat je er echt last van hebt. Zo trekt het bijvoorbeeld ook veel minder stof aan. Deze stekkerdozen zijn er in verschillende modellen. Je hebt ze bijvoorbeeld met 2 stopcontacten, maar ook in de combinatie met USB-poorten.

Daarnaast hebben ze nog verschillende handige oplossingen voor de keuken. Want geef maar toe, tijdens het koken kom je toch ook altijd stroom te kort? Dit probleem doet zich waarschijnlijk in woonkeukens nog meer voor. Dit komt omdat je sneller in de keuken nog iets af wil maken qua werk. Als je laptop dan stroom nodig hebt, dan heb je vaak een groot probleem. Gelukkig hoeft dat niet langer meer het geval te zijn met de inbouw stopcontacten. Deze kunnen op elke plek ingebouwd worden. Ben je afgewerkt? Dan draai je de stekkerdoos weer gemakkelijk dicht.
Een pop-up stekkerdoos is wellicht ook wel iets voor in de keuken. Dat is totaal afhankelijk van de inrichting van die ruimte natuurlijk. Voor zo’n stekkerdoos heb je in ieder geval niet veel ruimte nodig. Bovendien kun je ook denken aan stopcontacten boven je hoofd. We bedoelen dan stroom dat uit de keukenkastjes komt. Deze kunnen ook helemaal weggewerkt worden, zodat ze niet opvallen.

Je kunt het ook omdraaien en zeggen dat je stopcontacten wil plaatsen in de loze ruimtes. Dat kan onder de keuken zijn, maar bijvoorbeeld ook in een hoek, naast de koelkast. Overal waar jij vindt dat je stopcontacten nodig hebt, kunnen ze geplaatst worden. Geen plek is te gek. Er is altijd wel weer een slimme oplossing voor uitgevonden. Bij de stekkerblokkenshop vind je in ieder geval de oplossing die jij nodig hebt. Zo kom je nooit meer stroom te kort. Alleen er even voor zorgen dat je ze na gebruik altijd uit zet!
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel