Claudia
Thuis / Klussen Leestijd: 2 minuten
Een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Dat is het doel van de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLDoet van het Oranje Fonds. Maar wat gebeurt er dan eigenlijk allemaal? En hoe kan jij helpen? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht. Lees het artikel

Doe jij al mee met NLDoet 2020?

Leestijd: 2 minuten

Ieder jaar in maart organiseert het Oranje Fonds NLDoet. Hier ervaart iedereen hoe leuk het is om je voor een ander in te zetten. Ze gaan voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat, want dat wilt iedereen, toch? Dit jaar vindt NLdoet plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart, dus hoog tijd om ons eens goed in te lezen en voor te bereiden!

Samen met duizenden andere organisaties zet Oranje Fonds zich in door twee dagen lang allerlei activiteiten door het gehele land te organiseren. Dit maakt NLDoet dan ook de grootste vrijwilligersactie van Nederland. En ook jij kan meehelpen op vele manieren. Denk aan het bereiden van lunches, het verzorgen van high tea's, het maken van pannenkoeken en poffertjes, een diner koken of zelfs grotere taken zoals een buurthuis opknappen als vrijwilliger. Dit kost je zelf dus nauwelijks iets tot niets, en levert een hoop plezier en wellicht een paar handjes extra hulp voor jezelf in de toekomst op.

Als je zelf een klus hebt, kun je deze ook aanmelden als organisatie. Zo word je snel en kosteloos geholpen. Dat bespaart tijd én geld! En daarnaast is dit ook een unieke kans om nieuwe vrijwilligers te leren kennen. Via Mijn Oranje Fonds meld je je eenvoudig aan, zodat je nu en in de toekomst blijft profiteren van NLDoet. Voor wie een kleine financiële bijdrage wilt doen kan al vanaf slechts € 2 per maand ‘Vriend’ worden. Zo steun je de actie en het vrijwilligerswerk zelfs na NLDoet.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Win een GAMMA pas t.w.v. € 50

Doe mee en win

Tenslotte heeft Oranje Fonds nog een leuke verrassing voor je klaarstaan. Na alle jaren vol met enthousiaste vrijwilligers en hulp van alle kanten delen ze nu maar liefst 50 GAMMA cadeaupassen en 20 theesets uit. Op iedere GAMMA pas staat € 50 waarmee jij weer eens lekker kunt klussen. Ben je meer van op je gemakje theeleuten met vrienden en/of de buren? Dan wil je hoe dan ook zo’n prachtige theeset t.w.v. € 32 in huis hebben. Bij beide winacties wordt er maar één ding van je gevraagd, namelijk antwoord op de volgende prijsvraag: ‘’Welke activiteiten worden georganiseerd tijdens NLDoet?’’. Tip: het antwoord vind je gewoon in de tekst. Alvast veel succes en plezier tijdens het weekend van NLDoet!

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Win een theeset t.w.v. € 32

Doe mee en win
 

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Zet jij je ook al in voor de medemens?    Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel