Lisa
Vakantie / Reizen Leestijd: 2 minuten
Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een toffe stageplek in het buitenland? Stop met zoeken, je hebt ons gevonden! Lees het artikel

Stagiair(e) gezocht!

Leestijd: 2 minuten

Volo Media, het bedrijf achter Goedkoop.nl, is op zoek naar een enthousiaste stagiair om het team een aantal maanden te komen versterken. Gevestigd in het zonnige Malta, kun je hier in je vrije tijd genieten van al het pracht en praal dat het eiland te bieden heeft.

Wie zijn wij?

Volo Media Limited is een digital publisher gevestigd op het eiland Malta. Wij beheren ruim 100 websites in 7 verschillende markten. Goedkoop.nl is een van deze websites.

Dagelijks werken wij hard om jou op de hoogte te stellen van de beste aanbiedingen, kortingen en wedstrijden. Daarnaast beheren wij websites met thema’s als dating, recepten, reizen en meer. Genoeg mogelijkheden om alle creativiteit op los te laten!

Wie ben jij?

Volo Media is op zoek naar een enthousiast persoon die graag voor enkele maanden ons team wil komen versterken. In ons prachtige kantoor, met zicht op zee, leer je van alles bij over webcontent en affiliate marketing. Het team bestaat uit 4 enthousiaste mensen die ervoor zorgen dat je je snel thuis zult voelen, zowel op het werk als in Malta.

Je bent leergierig en gemotiveerd, je werkt zelfstandig en nauwkeurig. De opleiding die je volgt is marketing, communicatie, journalistiek of iets gelijkaardigs. Nederlands schrijf je foutloos, Engels spreek je vlot. Je kent je weg op internet en vindt het leuk om actief te zijn op Social Media.

Taken en opdrachten

Een aantal websites waar je aan zult meewerken zijn Besteprijsvragen.nl, Goedkoop.nl en Gratisproduct.nl, maar we hebben nog veel meer Nederlandse sites waar je je creativiteit op kunt uitleven.

Mogelijke taken zijn:
  • Artikelen, pagina’s en blog posts schrijven voor de bestaande websites
  • Commerciële campagnes zoeken en implementeren
  • Nieuwsbrieven opstellen
  • Social Media onderhouden
  • Mee brainstormen in het team over nieuwe websites
  • Er is ruimte voor een eigen opdracht/project

Malta is een fantastische plek om te wonen en te werken, het is er aangenamer en goedkoper leven dan in Nederland. Wij bieden bovendien een stagevergoeding als tegemoetkoming voor je onkosten (vliegticket, huur, levensonderhoud). Wist je dat je in veel gevallen ook in aanmerking komt voor een Erasmus beurs?

Ben jij geïnteresseerd? Check de website voor meer informatie over Volo Media en stuur ons vooral jouw CV en motivatiebrief. Hopelijk tot snel!
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb je vragen over deze vacature? Laat het ons vooral weten!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel