Richard
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 2 minuten
Een cadeau bedenken voor de mannen in de familie is altijd een opgave. Het lijkt wel alsof ze alles al hebben of dat ze niets ‘nodig’ hebben. Nu zijn mannen daarin natuurlijk iets anders dan vrouwen, aangezien vrouwen vaak veel meer willen hebben. Toch zijn er genoeg cadeaus waar je mannen erg blij mee maakt, zonder dat ze hier direct om gevraagd hebben. We zetten ze graag even voor je op een rijtje, zodat jij straks niet met lege handen aankomt. Lees het artikel

Dit zijn de leukste cadeaus voor heren tijdens de feestdagen

Leestijd: 2 minuten

Mooie sieraden

Hoewel sieraden vaak gelinkt worden aan vrouwen, kunnen mannen er ook erg blij van worden. Meestal staan sieraden niet op de wensenlijst, maar als ze deze eenmaal hebben zijn ze er toch blij mee. Zo kun je bijvoorbeeld een stoere zilveren armband heren cadeau geven, wat een robuuste uitstraling heeft. Kies altijd voor titanium of zilveren sieraden met een stoer uiterlijk die niet te verfijnd zijn. Deze kunnen bijvoorbeeld ook gecombineerd worden met leer, om het comfort wat te versterken.

Een leren riem

Mannen kunnen al vaker gedacht hebben dat een riem bij hun werkoutfit niet zou misstaan en zelfs wel van praktisch nut kan zijn, zonder dat ze deze zelf snel zullen aanschaffen. De feestdagen zijn bijvoorbeeld een ideaal moment om die mooie leren riem te kopen die goed bij hun werkschoenen passen. Zorg wel dat je andere riemen erbij pakt om zijn omvang te weten of verzin een smoes om het even op te meten. Zo weet je zeker dat je direct een goed cadeau hebt welke niet omgeruild hoeft te worden. En neem zijn werkschoenen mee naar de winkel, om zeker te weten dat je een goede match hebt qua kleur.

Een dagje weg

Veel mannen maak je blij met een leuke activiteit om samen te doen. Zo kun je een nachtje weg cadeau doen naar zijn favoriete stad of kaartjes kopen voor een mooie sportwedstrijd. Als je zelf nu absoluut geen affiniteit hebt met dit soort activiteiten kun je natuurlijk altijd twee kaartjes cadeau doen, dan kan hij zelf kiezen met wie hij graag wil gaan. Als de man in kwestie graag tijd met vrienden spendeert, kun je hen ook een bier- of whiskyproeverij cadeau doen. Hier maak je niet alleen de man zelf, maar ook zijn vrienden blij!

Man met t-shirt

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel