Leila
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Alle uitgaven zijn duurder aan het worden. De tijd van dure cadeaus is voor veel mensen helaas gepasseerd. Nu kun je wel een paar euro besparen op een cadeautje, maar je wil wel een groots gebaar leveren. Dat is soms best een lastige opgave. In dit artikel kun je wat inspiratie op doen. Hieronder vind je een paar cadeaus, die goedkoop zijn, maar wel groot qua gebaar en daar gaat het tenslotte om. Lees het artikel

Een goedkoop cadeau met een groots gebaar

Leestijd: 3 minuten

Alle uitgaven zijn duurder aan het worden. De tijd van dure cadeaus is voor veel mensen helaas gepasseerd. Nu kun je wel een paar euro besparen op een cadeautje, maar je wil wel een groots gebaar leveren. Dat is soms best een lastige opgave. In dit artikel kun je wat inspiratie op doen. Hieronder vind je een paar cadeaus, die goedkoop zijn, maar wel groot qua gebaar en daar gaat het tenslotte om.

Kraamvisite: een houten trein

Kraamcadeaus, zijn misschien wel de moeilijkste cadeaus om uit te zoeken. De ouders hebben vaak alles al, dus het is moeilijk inschatten wat ze nog nodig hebben. Bovendien wil je ook wel uniek zijn en een origineel cadeau meebrengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten trein? Natuurlijk kan er niet meteen mee gespeeld worden, maar wel in de toekomst. Het is juist heel gangbaar ook spulletjes te kopen, waar ze later iets aan hebben. Zo’n houten trein kan nu als decoratie dienen en later als speelgoed. Laat de houten trein nog leuk personaliseren met de details van de geboorte, maar vooral met de naam. Zo wordt het zijn of haar eigen trein, waar nog veel plezier aan beleefd gaat worden. 

Een housewarming: geurkaars

Voor een housewarming zou je bijvoorbeeld een geurkaars cadeau kunnen doen. Iemand is net verhuisd en kan wel een heerlijke geur in huis gebruiken. Bovendien zorgt een geurkaars niet alleen voor een prettige geur. Het zorgt ook voor sfeer en warmte in de woning. Dit cadeau is ook erg geschikt voor een verjaardag bijvoorbeeld. Qua prijs kun je zoveel variëren. Ze zijn al voor weinig geld te koop en je kunt ze overal wel halen.

Een verjaardag: een doos bonbons

Er zijn weinig mensen op de wereld die geen chocolade lusten. Je kunt het er dus best op gokken om iemand een doos bonbons cadeau te geven op een verjaardag. Of het moet zijn dat je weet dat diegene geen chocolade lust, dan is het uiteraard een ander verhaal. Bonbons stralen hoe dan ook luxe uit, welk prijskaartje er ook aan vast hangt. Bonbons zijn dan ook het ideale cadeau. Niet alleen voor een verjaardag, maar voor elke andere gelegenheid.

Beterschap: een tegel met boodschap

Of iemand nu zijn been heeft gebroken, er even doorheen zit of herstellende is van een operatie. In alle gevallen kan iemand wel een opkikker gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld zelf een tegeltje ontwerpen met een leuke quote als beterschap cadeau. Dat kan een quote zijn, maar ook een leuke foto bijvoorbeeld. Het gaat natuurlijk om het gebaar. Je wil niet per se een boodschap overbrengen, alleen iemand even een hart onder de riem steken. De gedachte achter dit cadeau is natuurlijk om iemand op te vrolijken. Hoe je dat het beste doet, weet jij zelf. De tegels zijn volledig te personaliseren. Zo’n tegeltje is bijvoorbeeld ook heel leuk als kraamcadeau of geschenk voor een housewarming.

Kerstcadeau: een leuke bon

Als je veel kerstcadeaus moet kopen, dan is het best een opgave. Wat ga je dit jaar weer geven? Aan de ene kant wil je uniek zijn, maar aan de andere kant wil je ook geen geld verspillen. Je wil natuurlijk iets geven waar iemand te allen tijde iets aan heeft. De beste oplossing is om een leuke cadeaubon te schenken. Je weet zelf altijd wel waar iemand in geïnteresseerd is en welke bon het beste past. Voor de ene persoon komt een kaart van Bol goed van pas, terwijl de ander liever een bon krijgt die bij modezaken te besteden is. Uiteraard is er ook nog altijd de bioscoopbon, die is voor iedereen geschikt en maakt iedereen blij.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel