Leila
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Valentijn is dé dag om met al je geliefden door te brengen. Je kan Valentijnsdag doorbrengen met je partner, maar ook met je ouders, broer, zus of beste vriend(in). Je houdt van al deze mensen en Valentijnsdag is de dag bij uitstek om deze personen in de bloemetjes te zetten. Lees het artikel

Een valentijn voor iedereen

Leestijd: 3 minuten

Bedank iedereen voor de steun en al de liefde die ze je geven. Helaas is het in deze periode niet gemakkelijk om iets leuk te doen op deze speciale dag. Daarom hebben wij hieronder een aantal leuke tips opgesomd zodat je gegarandeerd een leuke Valentijnsdag hebt.

Een verrassing voor je ouders

Wil jij op 14 februari jouw ouders bedanken voor al hun steun en toeverlaat? Je kan ze op verschillende manieren verrassen. Koop een boeketje bloemen voor je mama of koop een fles whisky voor je papa. Daarnaast zullen je ouders ook blij zijn als ze voor een dag niet moeten poetsen of koken. Zorg ervoor dat het huis er spik en span uitziet en bereid een lekker avondmaal voor jullie allemaal. Wees maar zeker dat ze je dankbaar zullen zijn.Tot slot zullen ze een zelfgeschreven gedicht ook erg appreciëren, online kan je hiervoor veel inspiratie vinden.

Een avond met jouw beste vriend(in)

Speelt jouw beste vriend(in) een grote rol in jouw leven? Dan is dit hét moment om ze eens goed te verwennen. Kunnen jullie niet samen zijn op deze dag, maar willen jullie het toch vieren? Kijk dan samen, virtueel en vanop afstand een film. Stel voor jouw vriend(in) een leuk pakketje samen met daarin popcorn, chips of andere snacks en dranken. Voeg nog een dekentje en natuurlijk de film zelf toe. Je kan een film op een USB stick zetten of jouw scherm delen via Disney+. Tijdens de film kunnen jullie elkaar berichtjes sturen of je kan met elkaar facetimen.

Je broer of zus verwennen

Wil jij jouw broer of zus eens in de bloemetjes zetten? Organiseer een spelletjesavond of doe een online escaperoom. Bestel jullie favoriete take-out en enjoy! Daarnaast kan je tegenwoordig alles thuis laten leveren. Zo kan je bijvoorbeeld een wijnproeverij pakket bestellen. Hierin zitten verschillende wijnen die jullie samen kunnen proeven. Met de bijgeleverde informatie weet je zelfs precies welke hapjes bij welke wijn passen. Wedden dat jullie een leuke avond beleven?

Valentijn vieren met je partner

 
Spendeer je Valentijnsdag samen met jouw partner? Dan hebben wij de perfecte manier om het thuis door te brengen. Maak je eigen wellness resort in jouw badkamer, voordelig en romantisch. Verspreid kaarsjes over de hele kamer en zet rustige muziek op. Gebruik een bruisbal, badzout of olie om volledig te kunnen genieten van een warm bad. Neem er een fles wijn of champagne bij en maak een paar lekkere hapjes om van te smullen. Tot slot kan je massage olie klaarzetten om elkaar een sensuele massage te geven.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Met wie vier jij Valentijnsdag?    Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel