Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Een gaaf cadeau vinden aan een fijne prijs valt niet altijd mee. Je hebt geen cadeau-inspiratie of het is te duur… Het komt ons allemaal bekend voor. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een topcadeau aan een topprijs? Wij helpen je alvast een eindje op weg. Lees het artikel

Met deze tips word je een pro in het snel shoppen van een voordelig & leuk cadeau

Leestijd: 3 minuten

Stel, je bent op zoek naar een leuk cadeau. Je hebt nog geen idee wat je wilt kopen. Wat je wel weet is dat je het liefst zo min mogelijk geld uitgeeft en zo weinig mogelijk tijd spendeert aan het vinden van het topcadeau. Of je hebt al wel een idee wat je wilt kopen, maar je weet niet hoe je de beste prijs vindt. Hoe pak je bovenstaande nu aan om zo snel mogelijk tot de beste deal te komen? Wij geven je een aantal concrete tips.

Weten wat je zoekt

Het is natuurlijk handig als je al weet wat je precies wilt kopen, zoals een mooi horloge bijvoorbeeld. Zo kun je effectief op zoek naar de juiste prijs. Maar weet je dit niet? Dan doe je natuurlijk eerst inspiratie op…

  • Je kunt de ontvanger vragen wat diegene wil hebben, wel zo makkelijk.
    shopping online
  • Voor de ultieme verrassing ga je natuurlijk zelf op zoek naar een cadeau. Hiervoor zoek je bijvoorbeeld naar cadeautips via artikelen.
  • Wist je dat je ook handig gebruik kunt maken van Google? Zoek simpelweg op ‘cadeau’ of op ‘cadeau kopen’ en kijk bij afbeelding voor leuke ideetjes. Of kijk op Google shopping om direct de prijzen te zien. Je kunt een specifieke zoekterm ingeven of juist algemeen inspiratie op doen.

Ben jij bekend met Google shopping? Door hier een zoekterm in te geven zie je direct allerlei producten + prijzen. Zo zie je meteen bij welke winkel(s) je van de voordeligste prijs profiteert. Hier worden bovendien de verzendkosten in meegenomen, zeer handig.

De beste prijs vinden

Weet je wat je wilt kopen? Dan is het nog zaak om zo voordelig mogelijk uit te zijn. De beste ‘standaardprijs’ kun je dus in principe vinden door bij Google shopping een specifieke productnaam in de voeren. Let op, we hebben het hier bewust over standaardprijs, op deze standaardprijs kun je vaak nog extra korting pakken!

Hoe dan? Door te zoeken naar een kortingscode. Denk hierbij aan gratis verzending, of bijvoorbeeld een bepaald bedrag of percentage korting op een product naar keuze. Altijd fijn als er nog een flinke duit van het eindbedrag af gaat. Kijk daarom ook altijd even hier op Goedkoop.nl of er momenteel een kortingscode beschikbaar is van de betreffende winkel. En stel dat er geen kortingscode actief is, kijk dan even in Google shopping bij welke winkels het cadeau nog meer voordelig geprijsd is. Mogelijk is een andere winkel enkele euro’s duurder, maar ben je dankzij een kortingscode toch voordeliger uit.
 

Nu nog inpakken!

Bij een leuk cadeau hoort ook een mooie verpakking. Wist je dat sommige winkels een inpakservice hebben? Zo kun je bij Bol.com aan een kleine meerprijs je cadeau laten verpakken. ICI PARIS XL bijvoorbeeld doet dit gratis voor je. Kijk daarom voordat je bestelt altijd even tijdens het bestelproces of er een optie is om je cadeau (gratis) te laten verpakken in een mooi cadeaupapier. En zo niet, dan ga je natuurlijk zelf aan de slag met een originele verpakking.

Wij wensen je alvast veel succes bij het vinden van een voordelig topcadeau!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij nog cadeautips?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel