alicia
Vrije Tijd / Online Leestijd: 3 minuten
We zien allemaal dagelijks jaloersmakende posts op Instagram verschijnen. De ene persoon heeft de mooiste kleren en de andere maakt de verste reizen. Maar wat met de accounts die ons wel degelijk willen helpen? Wij hebben voor jou 5 Instagram accounts opgesomd die tips en tricks delen over hoe zij omgaan met besparingen. Van beleggen tot food en lifestyle vind je Instagram accounts terug hieronder, voor ieder wat wils! Lees het artikel

5 Instagram accounts die je moet volgen om zuiniger te leven

Leestijd: 3 minuten

@PorteRenee
Renée is een Nederlandse influencer met meer dan 27.000 abonnees, daarnaast is ze ook journaliste. Ze is gepassioneerd door beleggen en finances en ziet dit als een vorm van vrijheid. Ze heeft ook een Youtubekanaal, podcast en een website waar ze al haar tips en ervaringen deelt. Toen Renée zelf in de schulden zat vond ze dat ze haar leven drastisch moest veranderen en dat heeft ze ook gedaan. Ze is zelfs zo gelukkig nu dat ze cursussen geeft waarmee ze anderen wilt helpen met (be)sparen. Op Instagram plaatst ze ook leuke challenges zoals de “Nothing New Year”, de bedoeling van deze challenge is om een heel jaar niets nieuw te kopen (tweedehands mag wel). Ga jij de uitdaging aan?

@Allerhande
Dit Instagramaccount van Albert Heijn heeft 237.000 volgers en staat boordevol lekkere gerechtjes op budget. De Instagram pagina toont dagelijks gerechtjes die met de huidige AH promoties gemaakt kunnen worden. Je vindt er video’s, handleidingen en afbeeldingen die je helpen bij het maken ervan. Ze hebben ook een magazine waar je alle informatie bij elkaar terugvindt.

 

@beautycourier

Ben jij ook een beautyaddict? Volg dan zeker dit account! Beautycourier is een Poolse micro-influencer die in Nederland woont. Ze heeft bijna 3000 abonnees en gaat op zoek naar de goedkoopste beautyproducten en test deze voor je uit. Ze vindt het zelf heel belangrijk om een eerlijke review te geven. Je kan daarnaast ook kortingscodes en wedstrijden terugvinden op haarInstagram.

 

@doormariska
Het Instagram account van Mariska Groot heeft meer dan 7000 volgers, toch wilt ze zichzelf geen influencer noemen “Laatst schreef ik erover dat ik mezelf geen influencer vind en dat ook niet wil uitstralen. Ik wil mensen niet beïnvloeden, ik wil mensen informeren, mijn mening geven en inspireren”. Ze is gepassioneerd door geurkaarsen & waxmelts, budget, beauty, lifestyle en haar blog. Naast deze leuke zaken deelt ze soms ook serieuzere zaken zoals haar Alopecia (haarstuk en haaruitval). Ook haar asielkat deelt ze graag op haar socials. Op haar Instagram account deelt ze haar laatste en hipste koopjes. Je vindt er ook kortingscodes en wedstrijden terug.

 

@budgethome
Voor alle interieurtips op budget moet je hier zijn. Desirée De Vreede is docent, maar draait regelmatig overuren op haar socials. Ze haalt haar inspiratie vooral van Pinterest, Tumblr en Instagram zelf. Van folder tips en en DIY tot goedkopere alternatieven, hier vind je alles. Op haar blog biedt ze ook interieuradvies en workshops aan. Budgethome is al een aantal keer in de media verschenen, zo vind je Desirée terug op Xenos.nl, Flair en vtwonen.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat zijn jouw lievelingsaccounts op Instagram?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel