alicia
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Het onderhouden van een gezonde en bloeiende relatie kan soms een uitdaging zijn, vooral als je vast komt te zitten in de routine van het dagelijks leven. Daarom is het van belang om met je partner op dates te blijven gaan. Één dag per week vrijmaken voor elkaar zal wonderen doen voor je relatie. De kosten hiervan kunnen snel oplopen. Daarom hebben wij de leukste date-ideeën op een rijtje gezet voor jou! Lees het artikel

Blut? Deze dates kosten bijna niets

Leestijd: 3 minuten

Netflix en chill

Stel een mand samen gevuld met een DVD, popcorn, chips, snoep, chocolade... wat je maar lekker vindt! Neem er een dekentje bij en kruip lekker met je partner op de bank. Doe de lichten uit voor een bioscoopervaring.

Ga picknicken

Gaan picknicken met je geliefde is een goed ouderwets idee voor een date waar iedereen van houdt en het zal zeker goedkoper zijn dan uit eten gaan in een restaurant. Neem aardbeien, sandwiches, druiven, brood, kaas en iets anders dat je graag eet.

Organiseer een spelletjesavond

Er zijn tal van spelletjes die je kan spelen tijdens spelletjesavond. Haal een stapel kaarten tevoorschijn, bier pong, bordspelletjes, twister en nog veel meer. Er zijn tal van leuke volwassen gezelschapsspelletjes die je met z'n tweeën kunt spelen. Je zal je te pletter lachen! Als je nog meer geld wil besparen, kijk dan of er een koffiebar in de buurt is waar je gratis spelletjes kan spelen.

Bezoek een museum

Musea zijn educatieve en ontspannende plaatsen om op een date te gaan. Hoewel je in het museum niet veel kan praten, zul je daarna veel stof hebben om over te praten. Er zijn veel gratis musea waar je met je partner kunt ronddwalen.

Maak een fietstocht

Profiteer van de lente en de eerste warme temperaturen! Race tegen elkaar of doe het rustig aan en praat nog eens goed tegen elkaar. Stippel een route uit, neem een picknick mee en zorg tegelijkertijd voor wat beweging. Je kan naar het dorp naast jouw gemeente fietsen en onderweg stoppen voor een verfrissend drankje. Dit is één van de betere activiteiten voor je relatie omdat het je veel tijd geeft om met elkaar te praten en van elkaars gezelschap te genieten.

Ga kamperen

Een kampeertrip is het ultieme spaarzame uitje, vooral als je al het materiaal al hebt of het van je vrienden kan lenen. Heerlijk om even het huis uit te gaan en samen te zijn. Blijf je liever dicht bij huis? Je kan dit ook gewoon in je achtertuin doen!

Maak een romantisch diner

Koken voor je wederhelft kan ongelooflijk romantisch zijn. Het is zeker een date avond die onderschat wordt. Breng de sfeer erin door wat kaarsen aan te steken en de tv uit te zetten. Als je een krap budget hebt, kun je overwegen een maaltijd te maken met producten die je nog hebt liggen. Wil je ook een lekker glaasje alcohol bij je maaltijd zonder je blauw te betalen? Haal hotelachtige kleine flesjes wijn en losse flesjes bier, zodat je een grote variëteit aan drank hebt. Wil je er een leuke persoonlijke touch aan geven? Kies dan wijn en bier uit de landen die je samen hebt bezocht.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel