Richard
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Of je nu voor het eerst op date gaat met iemand of dat het al de vierde date wordt, het blijft altijd spannend. We hebben daarom een aantal tips opgeschreven om het ijs te breken en we benoemen een aantal items die je altijd mee moet nemen op een date, in één artikel gestopt. Lees het artikel

Deze items moet je altijd meenemen op date

Leestijd: 3 minuten

Spanning is natuurlijk ook goed, want dat betekent dat je iemand wel echt interessant vindt. Dat kan dan ook zorgen voor een hele leuke date. Natuurlijk kunnen zenuwen ook de overhand nemen, waardoor je niet meer uit je woorden komt van de spanning of opeens niks meer weet te vertellen.

Kauwgom

Kauwgom is echt essentieel om bij je te hebben als je op date gaat. Je wil uiteraard wel fris uit je mond ruiken. Vooral als je iets gaat eten is het wel zo lekker om daarna een kauwgom te pakken. Natuurlijk kan het ook een andere fris snoepje zijn, denk bijvoorbeeld aan een tictac, een smint of een pepermunt.

Parfum

Zenuwen kunnen nog wel eens voor zweet zorgen en stinken is natuurlijk een echte afknapper. Zorg daarom altijd dat je iets van deo of parfum op kan spuiten. Op die manier kun je je altijd nog stiekem opfrissen op de wc als je denkt dat je zweet. Liever een spuitje te veel dan een zweetlucht om je heen. Want als je het zelf ruikt, ruikt een ander het zeker…

Lippenstift

Voor de vrouwen onder ons is make-up natuurlijk best belangrijk als je indruk wil maken op iemand. Natuurlijk ga je niet met heel je make-up doos op stap. Neem daarom de essentiële make-up mee, dit is in veel gevallen de lippenstift. Een kleurtje op je lippen zorgt toch eerder voor die ‘wauw look’. Daarnaast kan lippenstift je outfit ook echt afmaken, vooral als je bijvoorbeeld helemaal in zwart gekleed bent.

Condooms

Condooms zijn erg belangrijk om mee te nemen op een date. Vooral als jullie al een paar dates verder zijn. Sociaal contact is natuurlijk leuk, maar fysiek contact is altijd leuker. Wellicht wordt het tijd om elkaar eens nog wat beter te leren kennen. Daarom is het verstandig om altijd condooms bij je te dragen. Seks gebeurt vanzelf en je kunt maar beter voorbereid zijn. Liever beschermd dan een onverwachte soa. Want hoewel jullie elkaar beter hebben lekker kennen op de dates is er vast niet ter sprake gekomen hoeveel bedpartners jullie in het afgelopen jaar hebben gehad. Gebruik daarom altijd een condoom van condooms.nl. Ze zijn goedkoper dan Durex en dankzij de perfecte kwaliteit, zorgen ze dat ongewenste ziektes uit blijven. De condooms worden gratis en anoniem naar je verstuurd via de post. Er is dus geen reden meer, om ze niet in huis te hebben.

Condooms

Glijmiddel

Als je condooms zegt, zeg je misschien automatisch glijmiddel. Voor de eerste keer seks hebben met een ander kan natuurlijk heel spannend zijn. Buiten het feit om dat het een nieuw iemand is, ken je elkaar misschien ook nog niet zo goed, wat ook nog eens spanning oplevert. In zulke situaties is het verstandig om glijmiddel bij je te hebben. Mocht het net niet lekker gaan, kan glijmiddel altijd een handje helpen, zodat jullie toch een perfecte date hebben.

Spelletje

In een date vallen stiltes. Dat betekent niet automatisch dat het niet gezellig is of dat je de ander niet interessant vindt. Stiltes zijn vaak een gevolg van enorme zenuwen. Misschien is het een eerste date na tijden en weet je niet meer zo goed hoe dat daten allemaal moet. Een ijsbreker is dan wel zo handig. Denk bijvoorbeeld aan een stok kaarten, uno of regenwormen. Door een van deze spellen te spelen kun je meteen het ijs breken. Tegenwoordig worden er op veel terrassen spelletjes gespeeld, dus schroom niet om de kaarten op tafel te gooien.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Vertel ons jouw ervaring met Condooms.nl   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel