Richard
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Genieten hoeft niet moeilijk te zijn. Het zit vaak al in de kleine dingetjes. Goed gezelschap, een lekker muziekje en een fijne plek. Wat wil een mens nog meer. Toch zijn er genoeg kruiden die het genieten naar een hoger niveau tillen. Heb je wel eens rondgekeken bij een online smartshop? Er gaat een wereld voor je open. Lees het artikel

Goedkoop genieten met kruiden uit de Smartshop

Leestijd: 3 minuten

Wat is een smartshop?

Een smartshop is een winkel waar je allerlei soorten producten kunt kopen die een bepaalde werking op je lichaam hebben. Ontspannende kruiden, energie opwekkende kruiden of libido verhogende kruiden bijvoorbeeld. De smartshop wordt vaak ten onrechte geassocieerd met drugs. Het klopt dat je deze winkels producten kunt kopen die psychedelische effecten hebben. Deze producten zijn echter allemaal legaal en veilig. Ze worden niet alleen voor recreatieve doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld ook om prestaties en concentratie te verhogen. Naast deze producten vind je er dus een arsenaal aan natuurlijke kruiden. Ze hebben allemaal een ander effect.

Om een avondje lekker te genieten met vrienden kun je dus goed terecht bij een smartshop. kruiden die je er extra energie geven op een feestje of festival. Of ontspannende kruidenthee waarmee je extra kunt relaxen tijdens een filmavondje.

Onze 3 tips uit de Smartshop

  • Ontspannende kruiden zoals mulungu, passiebloem en skullcap zijn uitstekende producten om extra te relaxen. Mulungu geeft je een lekker loom en dromerig gevoel. Je kunt er ook heerlijk van slapen. Passiebloem heeft net als mulungu rustgevende en slaapverwekkende eigenschappen. Maar bovenal smaakt het ook heel erg goed. Skullcap is de meest onbekende van de drie. Het kruid heeft een eigenaardige naam maar is razend populair bij mensen die mediteren. Het zorgt voor innerlijke rust en werkt goed bij stress. Een zakje van deze kruiden kost in de smartshop maar een paar euro. Je kunt er thee van zetten of het verdampen in een vaporizer.

 

  • Ga je graag naar een feestje of een festival? Dan kan je vast wat extra energie gebruiken als je op de dansvloer staat. In de smartshop kun je ontzettend veel natuurlijke supplementen vinden die je een flinke energieboost geven. Capsules van het merk Happy Caps zijn zeer populair bij jongeren. Kruiden als kratom en kanna kun je in de thee doen of een extract nemen voor natuurlijke energie. Of stop cola nut in een vaporizer voor stimulerend effect dat lijkt op een flinke bak koffie.

 

  • Waar kun je nu beter genieten als tussen de lakens met je partner. Een dikke streep door de agenda en het bed opzoeken. Daar kan niet tegenop. Er bestaan veel natuurlijke middelen die de bedprestaties van zowel mannen als vrouwen verhogen. En dan bedoelen we geen schadelijke blauwe pillen. Wat dacht je van damiana of de aphrodite mix. Bijzonder goedkoop en het werkt als een trein. Verdamp een beetje met een vaporizer of trek een lekker kruidenthee en het genieten kan beginnen.


Gebruik een Vaporizer

We noemde al een aantal keer de vaporizer. Dat zijn elektrische apparaten waar je kruiden in kunt verdampen. Het is heel anders dan roken omdat er geen verbranding plaatsvindt. Je proeft de smaken van de kruiden optimaal, zonder dat je teer en andere nare stoffen binnenkrijgt. Er zijn zelfs restaurants die speciale diners organiseren met vaporizer kruiden. Door bij ieder gerecht een bepaald kruid te selecteren, willen ze een nieuwe ervaring creëren. Naast dat kruiden heerlijk smaken, kunnen ze dus ook een heerlijk effect geven.

Een vaporizer kopen is een uitstekend alternatief voor roken. Bij veel smartshops kun je zowel vaporizers kopen als de bijbehorende kruiden. Geniet voor een klein bedrag van de uiteenlopende smaken en effecten.
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel