Richard
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 2 minuten
Vaak op pad met je beste vrienden is heel erg gezellig om te doen, maar de prijzen liegen er niet om. Veel activiteiten zijn duur om te doen. Toch is het wel heel belangrijk voor de verbondenheid van je vriendengroep om regelmatig wat leuks met elkaar te ondernemen. Daarom hebben wij 5 leuke en goedkope activiteiten op een rij gezet die jij kunt gaan doen met je vrienden! Lees het artikel

Goedkope uitjes met vrienden

Leestijd: 2 minuten

1. Huur mountainbikes

Op een mooie dag met je vrienden door het bos en de duinen crossen. Mountainbikes huur je op heel veel plekken door het hele land en vaak is dat niet zo heel duur. Neem zelf eten en drinken mee voor een hele dag plezier! Stippel van tevoren een route uit en crossen maar.

2. Bowlen

Bowlen is een hele gezellig en relatief goedkoop uitje om te doen met je beste vrienden. Vaak betaal je per baan. Hoe meer vrienden je meeneemt, hoe goedkoper het uitje is. Bespreek van tevoren hoeveel drankjes jullie nemen om de kosten beperkt te houden. Bij veel bowlingbanen heb je arrangementen waarbij je ook goedkoper uit bent. Zeker buiten de schoolvakanties om, kan het nog wel eens goedkoper zijn om zo’n arrangement te boeken!

3. Escaperoom

Ook een escaperoom betaal je vaak per kamer en niet voor het aantal personen. Met hoe meer jullie zijn, hoe goedkoper het per persoon is. Nog een voordeel van een escaperoom is, is dat je ze door het hele land kunt vinden. Maak er een heuse competitie van; welk team wint de meeste escaperooms in een jaar?

4. Huur een vakantiehuisje

Als je graag eens een weekendje op pad gaat met je vriendengroep, is het huren van een groot vakantiehuis een goede optie! Je split de huur van het huisje, waardoor het per persoon niet zo duur is. Sla boodschappen in bij de plaatselijke supermarkt en wijs een van de vrienden aan die dit weekend chef kok is. Zo bespaar je ook op restaurantkosten en samen koken is misschien nog wel veel gezelliger!

5. Varen

Is het lekker weer? Haal snacks en drankjes in de supermarkt en huur met z’n allen een gave boot. Gewapend met een box met muziek maken jullie de Nederlandse wateren onveilig. Als jullie de kosten splitsen, heb je allemaal een leuke dag zonder dat het veel geld kost!

Als je een beetje zoekt, zijn er heel veel verschillende soorten activiteiten om te gaan doen met je vriendengroep. Kies een activiteit waar je een vast bedrag betaalt en trommel al je vrienden op. Zo split je de kosten en is het per persoon goedkoper. Neem ook eigen eten en drinken mee als je een activiteit gaat doen. In een restaurant eten is leuk, maar kost al snel heel veel geld!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel