Lan
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Het coronavirus houdt de hele wereld in haar ban. In de huidige situatie is 'social distancing' en thuisblijven erg belangrijk. Niet ideaal, maar zeker nodig om verspreiding te voorkomen! Heb jij ondertussen al vele Netflix-uurtjes achter de rug en wil je je op andere manieren tijdens de quarantaine vermaken? Lees dan snel verder! Lees het artikel

Slaat de verveling toe? Zo vermaak je je thuis

Leestijd: 3 minuten

Online socializen

Heb jij afspraken met vrienden moeten afzeggen? Niet getreurd! We leven gelukkig in een online tijdperk waarin we makkelijk in contact kunnen blijven met de buitenwereld. Helemaal hetzelfde is het uiteraard niet, maar we moeten het beste ervan maken. Spreek dus gewoon met iedereen af op Skype en Facetime of gebruik de videofunctie van Whatsapp of Facebook. Andere handige tools om te videobellen zijn: Zoom, Whereby, Google Hangouts en HouseParty. Gezellig borrelen of samen eten, maakt je avond een stuk leuker!

Begin aan taken die je blijft uitstellen

Roep je al maanden dat je de kledingkast eens goed moet uitruimen? Of heb je nog geen belastingaangifte gedaan? Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Maak een lijstje van dingen waar je nooit aan toekomt en streep het langzaam af. Door je uitstelgedrag aan te pakken, heb je straks meer tijd over als de corona heisa voorbij is.

Leer iets nieuws

Dit is ook hét moment om een nieuwe vaardigheid te leren. Online kun je namelijk genoeg gratis tutorials en cursussen vinden. Leer bijvoorbeeld een nieuwe taal of laat je creatieve kant naar boven komen. In deze periode is het ook leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Mislukt het gerecht? Dan probeer je het de dag erna toch gewoon opnieuw?

Kraak die hersenen

Verveel je je? Zet je brein dan aan het werk! Pak dus een puzzelboekje erbij of wie weet heb je nog denkspelletjes op zolder liggen. Ook online zijn veel breinbrekers en raadsels te vinden.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Tijdelijke actie: ontvang helemaal gratis een Puzzelbrein boekje t.w.v. €11,60!

Bestel een gratis puzzelboekje

Lang leve de nostalgie

We hebben allemaal wel een fotoalbum of zelfs meerdere fotoboeken in de kast liggen. Maar hoe vaak blader je er eigenlijk doorheen? Plof er lekker mee op de bank en kijk terug op de mooie momenten van vroeger. Dit is natuurlijk extra leuk als je met je partner of familieleden in isolatie zit. Niets is namelijk fijner dan herinneringen delen. Uitgebladerd? Maak dan nieuwe fotoboeken. Je hebt gegarandeerd nog veel mooie foto’s op je telefoon of computer staan, waar je niks mee doet. Ga er dus even goed voor zitten en zoek jouw favoriete foto’s uit. Met handige websites zoals albelli, Smartphoto en Yoursurprise maak je eenvoudig een mooi fotoboek. Deze kan je uiteraard ook thuis laten bezorgen.

Blijf in beweging

De sportscholen zijn helaas nog even dicht, maar ook thuis kan je ervoor zorgen dat je genoeg beweging krijgt. Bedenk je eigen sportschema of download eenvoudig eentje die bij je past. In de corona-tijd zijn er bovendien veel live-lessen via social media te volgen. Ook Youtube staat vol met work-out video’s die je kan volgen zonder extra materialen. Van zumba tot aan intense cardio trainingen: er is voor ieder wat wils! Dus hop, geen smoesjes meer! Tijd om van de bank af te komen.

Lees meer

Voor velen is lezen de ultieme vorm van ontspanning. Door jezelf in een goed boek te verliezen kun je heel even alle ellende in de wereld vergeten. Bij Bruna en Bookspot vind je gegarandeerd mooie titels voor op je leeslijst. Ben jij niet van de boeken? Bestel dan jouw favoriete magazines met 60% korting. Voor wie graag een krantje open slaat om de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus en andere wereldnieuws te volgen, hebben wij ook een topaanbieding gevonden!

Gouden tip van Goedkoop.nl

Jij leest jouw favoriete krant nu tijdelijk 3 weken voor slechts € 3 én maakt daarbij kans op één van de topprijzen!

Profiteer van deze krantenactie en win
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Wat doe jij om jezelf te vermaken?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel