Richard
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 2 minuten
Een fietshelm is in Nederland (nog) niet verplicht voor alle elektrische fietsen. Toch zie je steeds vaker dat mensen wel een fietshelm dragen voor de veiligheid. Een fietshelm is vooral belangrijk voor het beschermen van je hoofd. Fietshelmen zijn er in soorten en maten. Daarbij zijn ze licht in gewicht, sterk, slijtvast én bovendien kun je ook heel modieuze fietshelmen kopen. Let er wel op, bij het kopen van een fietshelm dat deze past. Wij vertellen je er graag meer over in dit artikel. Lees het artikel

Zo kun je goedkoop online fietshelmen en fietsonderdelen kopen

Leestijd: 2 minuten

Wanneer een fietshelm te strak of te los zit zal deze geen bescherming bieden. Een te strakke fietshelm zit niet fijn en heeft de neiging omhoog te schuiven, terwijl een te losse helm iedere keer voor je ogen dreigt te zakken. Voor kinderen, dames en heren zijn verschillende maten fietshelmen te koop. Voor je op zoek gaat naar een fietshelm kun je het beste éérst de omtrek van je hoofd opmeten. Bij elke fietshelm staat de omtrek als maat in centimeters geschreven. Om de helm vast te maken moet de fietshelm zijn voorzien van een gesp die verstelbaar is.

Fietshelmen die voldoen aan de strengste Europese veiligheidsstandaard


Een fietshelm koop je voor je eigen veiligheid en moet daarom voldoen aan de strengste Europese veiligheidsstandaard. Dat geldt niet alleen voor fietshelmen die speciaal worden gemaakt voor de elektrische fiets. Ook fietshelmen die worden gebruikt bij het fietsen op een mountainbike, racefiets of stadsfiets moeten aan die eisen voldoen. Dat geldt zeker voor de kinderfietshelmen. Elke vorm van fietssport vereist een ander soort fietshelm. Een merk dat verschillende soorten fietshelmen maakt, is bijvoorbeeld Giro. Zij maken fietshelmen voor elke vorm van fietssport die van goede kwaliteit zijn. Voor racers zijn de helmen aerodynamisch gevormd terwijl voor crossers en mountainbikers het gezicht meer wordt beschermd. Heb je een elektrische fiets en ben je op zoek naar een goede fietshelm, ook dan kun je Giro fietshelmen kopen via deze site.

Fietsonderdelen online kopen is makkelijk en eenvoudig

Bij elke fiets zullen onderdelen slijten of kapot gaan. Als er een onderdeel van je fiets stuk is, kun je natuurlijk naar een fietsenmaker gaan. Maar het is echt een stuk goedkoper als je dat onderdeel op internet aanschaft en je fiets zelf repareert. Bijna alle fietsonderdelen voor elk merk fiets, kun je online bestellen bij fietsshop Bikester. Je hoeft echt niet heel handig te zijn om je fiets zelf te repareren. Bij Bikester vind je uitgebreide handleidingen voor bijna elke reparatie aan je fiets. Het merk van je fiets en de hoogte van je frame is voor het bestellen van onderdelen op internet wel belangrijk, evenals het formaat van de wielen en de breedte van de banden die erop liggen. Als je die weet kun je makkelijk op de site van Bikster.nl zoeken naar het onderdeel dat je nodig hebt. Mocht het onderdeel onverhoopt toch niet passen dan kun je dit gratis maar wel binnen 30 dagen terugsturen.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel