Desmond
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Deze verwarrende en lastige tijden maken het redelijk onmogelijk om je verjaardag volledig te kunnen vieren zoals voorgaande jaren. Om er toch een spetterende dag van te maken, zul je wat creativiteit moeten tonen en buiten de vaste kaders denken. Lees het artikel

Zó maak jij alsnog een knalfeest van je verjaardag in quarantaine

Leestijd: 3 minuten

Om je een beetje op weg te helpen, hebben wij alvast 6 bruikbare tips voor je op een rijtje gezet. Zo ben jij helemaal voorbereid om deze gedenkwaardige verjaardag tot een geweldige dag te maken!

Slingers

Ze zeggen weleens dat het leven een feestje is, maar dat je zelf de slingers zult moeten ophangen. En dat is ook precies wat je letterlijk dient te doen voor je quarantaine-verjaardag! Slingers, ballonnen of zelfs een confettikanon... maak er een absoluut feestje van thuis. Helaas, is er wel een nadeel; je zult wel zelf de troep moeten opruimen na je verjaardag.

Bloemen

 
Verjaardag bloemen

Nu we zoveel thuiszitten, maken we ook veel meer gebruik van thuisbezorgen. Maar wat dacht je er van om je favoriete boeket eens bij je te laten thuisbezorgen? Zo begint je verjaardag gelijk goed! Eerst natuurlijk lekker uitslapen in de ochtend; dan gaat de deurbel en staat daar de bezorger met een grote bos bloemen voor de deur. Dat is even een gevoel van pure happiness. Dat wordt de hele dag genieten van het zicht van prachtige verse bloemen in huis.
 

Sushi

Sushi verveeld nooit en maakt ieder persoon een gelukkig mens. Zorg voor dit stukje puur geluk en laat een schaal vol met overheerlijke sushi bij je thuisbezorgen. Kies je voor 's middags lunchen met sushi of toch liever 's avonds gezellig voor de televisie? Niet enkel onwijs smaakvol, maar ook nog eens supergezond! Nouja, gezond is wat overdreven... Maar je blijft wel jarig natuurlijk, dus een klein cheat-momentje kan op deze dag zeker geen kwaad en word je zeker vergeven.

Tuin

Heb je geluk en valt je verjaardag op een mooie zonnige dag? Pak dan een klein opblaaszwembadje erbij, stop je voetjes lekker in het water, strandkleding aan en je natuurlijk goed insmeren... Dan ontbreekt alleen nog maar de zonnebril en een verfrissend drankje en dan kun je lekker genieten van het zonnetje. Niet verkeerd toch?

In-house Spa

Relaxen verjaardag
Muziekje op de achtergrond, schuim en bubbels in bad... En wellicht houd je wel van een fijne geurkaars of een heerlijk gezichtsmasker? Vandaag is de badkamer voor jou alleen! Zo zul je perfect tot rust komen en ben je helemaal klaar voor de rest van jouw quarantaine-verjaardag. Vergeet niet om de deur op slot te doen, anders staan de kinderen ineens onverwacht voor je neus. Ze zullen best begrijpen dat je even een momentje voor jezelf wilt!

Quarantaine-festival

Tot enkele maanden terug had niemand er nog van gehoord, maar een quarantaine-festival is tegenwoordig een echt dingetje geworden... Veel (inter)nationale dj's plaatsen nu homemade dj-sets op YouTube. Kies je favoriete dj en connect met al je vrienden/vriendinnen via bijvoorbeeld FaceTime. Grijp een lekker biertje of wijntje erbij en doe alsof je op Mysteryland, Lowlands of Tomorrowlands staat! Zo kun je alsnog dat zomerse festivalgevoel krijgen en dat ook nog eens op je verjaardag. Dat wordt een spetterend einde van je... Hoeveelste verjaardag ook alweer?

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe vier jij je verjaardag?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel