Lisa
Vrije Tijd / Sport Leestijd: 3 minuten
Aankomende zondag spelen "onze" Oranjeleeuwinnen de finale van het WK voetbal! Nederland kleurt Oranje in de harten en op de straten. Heb jij alle finale-voorbereidingen al getroffen? Wij hebben nog wat tips, zodat jij in Oranjesferen de wedstrijd kunt bekijken. Lees het artikel

Op jacht met de OranjeLeeuwinnen

Leestijd: 3 minuten

Het WK damesvoetbal is in volle gang. De halve finales zijn gespeeld. Wij Nederlanders mogen ontzettend trots zijn, want de OranjeLeeuwinnen hebben een plekje bemachtigd in de finale. De wedstrijd tegen de dames vanuit de Verenigde Staten staat op de planning en de spanning stijgt. Na de winst op het EK van 2017, wordt er veel verwacht van de dames. Aan ons om ze goed te supporten!

Onze Jacht

Een aantal jaar geleden was damesvoetbal lang niet zo populair als nu. Het werd als minderwaardig gezien en mensen waren niet geïnteresseerd. Dankzij de Leeuwinnen kunnen we spreken van een stijgende populariteit. Zij hebben bewezen dat damesvoetbal ontzettend leuk is om naar te kijken. Met de slogan “Onze Jacht” maken ze duidelijk dat het WK van ons allemaal is!

De Oranjekoorts stijgt en dat betekent dat we ons kunnen onderdompelen in alles wat ook maar een beetje met het WK te maken heeft. Van tenues tot taart en van ballen tot sjaals. Misschien heb je de wedstrijden tot nu toe niet gevolgd. Bijvoorbeeld omdat je sceptisch was, of je hebt er geen tijd voor gehad. Toch is de finale een wedstrijd die je gezien moet hebben, de kans is groot dat de dames opnieuw geschiedenis schrijven. Wij helpen je in de zoektocht naar al jouw supporter must-haves.

Hup Holland hup

Wat trek je aan? Ga je voor een simpele sjaal, of pak je uit met een compleet tenue? Alles is mogelijk, niets is te gek. Je kunt ook helemaal uitpakken, met oranje snacks en decoratie. Tover jouw huis om tot het enige echte supportershome!

Voor het complete tenue moet je uiteraard bij Nike zijn. Je vindt hier het officiële shirt, broekje en sokken. Uiteraard kun je jouw t-shirt personaliseren. Kies voor naam en rugnummer van jouw favoriete speelster, of voeg eigen naam en rugnummer toe.

Liever niet geheel in het oranje, omdat het je kleur niet is? Of ben je een subtiele supporter? Kies dan voor een petje of mok. Overigens kun je ook gewoon een mooie OranjeLeeuwinnen vlag in huis ophangen. Dan ben je zelf wellicht niet in het oranje gekleed, maar straalt de kamer toch support uit!

Ontmoet de Leeuwinnen

Voor de ultieme fans is er nog een extraatje. Altijd al een meet & greet met de OranjeLeeuwinnen willen winnen? Dat kan! Het WK-assortiment bij Blokker is uitbundig. Van brulshirts tot gratis sjaals, alles kun je hier vinden. Daarnaast maak je bij Blokker kans op een gesigneerd item en een meet and greet met de OranjeLeeuwinnen.

Sla je slag en wie weet sta jij binnenkort wel oog-in-oog met de beste voetbalsters van Nederland en mogelijk de wereld. Wij wensen je in elk geval een prettige wedstrijd en veel succes met winnen!

1 Reactie
  1. Petra van der Boom Petra van der Boom

    Leuk artikel!

Reageer ook op dit artikel