Richard
Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 2 minuten
Gaat jouw beste vriend, broer of collega trouwen? Dan ben jij de aangewezen persoon om een vrijgezellenfeest te organiseren! Een vrijgezellenfeest voor een man kan erg in prijs oplopen. We begrijpen dat niet ieder budget dit toelaat. Met onze tips organiseer je een goedkoop, maar onvergetelijk vrijgezellenfeest! Lees het artikel

Zo organiseer je goedkoop een vrijgezellenfeest voor mannen

Leestijd: 2 minuten

Activiteit

Tijdens een vrijgezellenfeest voor een man kun je veel verschillende activiteiten doen. Wanneer je zelf een activiteit verzint, kun je dit zelfs helemaal gratis organiseren! Daar bespaar je flink veel geld op. Verzin zelf bijvoorbeeld een leuk spel of maak een crazy 88 lijst. De bachelor moet dan 88 activiteiten uitvoeren aan de hand van deze lijst. Denk bijvoorbeeld aan een telefoonnummer vragen van een vreemde of zo veel mogelijk gele items verzamelen. Maar je kunt ook zelf een speurtocht door een nieuwe stad organiseren. Of een leuke quiz!

Overnachting


Willen jullie tijdens het vrijgezellenfeest een overnachting boeken? Hotels zijn vaak duur, maar gelukkig zijn er goedkopere opties mogelijk. Ga bijvoorbeeld kamperen op een camping of boek een hostel. Maar ook een groot huis kan schelen in de kosten. Deze opties zijn niet alleen goedkoop, ze zijn ook nog eens leuk! Dan zijn jullie met het hele groepje bij elkaar in plaats van apart in een hotelkamer.

Boodschappen

Een bierproeverij is super leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest voor een man. Maar, in plaats van dat je dit doet in een bar of een restaurant, kun je dit ook zelf organiseren! Ga naar de supermarkt en koop allerlei verschillende bieren in. Met lekkere hapjes zoals stokbrood of diepvriespizza. Hetzelfde geldt voor het avondeten. Kook samen of ga barbecueën. Zo ben je geen geld kwijt aan een restaurant.

Doe een activiteit in de buurt

Plan de dag in de buurt. Zo ben je geen geld kwijt aan reiskosten. Het OV of benzine is erg duur. Als je een activiteit in de buurt kiest, kun je misschien wel op de fiets! Mocht de activiteit niet in de buurt zijn, kunnen jullie misschien wel gebracht worden of kunnen jullie carpoolen.

Plan een dagdeel

Als je het vrijgezellenfeest de hele dag wilt laten duren, zijn er veel onderdelen die geld kosten. Denk aan de activiteit, lunch, borrel, restaurant en daarna stappen. Wanneer je geld wilt besparen, kun je ook het vrijgezellenfeest aan het einde van de middag laten beginnen.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel