UnitedConsumers kortingscodes 2024

UnitedConsumers kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • -10%
  Autoverzekering: 10% korting bij UnitedConsumers
 • €99,70
  United Consumers zorgverzekering: €99,70 p.m.
 • TOPDEAL
  Voordelige verzekeringen via Unitedconsumers.com
 • TOPDEAL
  Bespaar met een telefoonabonnement via UnitedConsumers
 • €340
  Bespaar gemiddeld €340 op energie bij UnitedConsumers
2.9
306 stemmen
5 70 
4 85 
3 58 
2 13 
1 9 
Hoeveel sterren geef jij UnitedConsumers?

UnitedConsumers is een in 2000 opgericht consumentencollectief dat zich richt op de collectieve inkoop van zorgverzekeringen, autoverzekeringen, stroom en gas, mobiele telefoonabonnementen en autobrandstof. Door in grote aantallen in te kopen, kan UnitedConsumers kwantumkortingen bedingen. Deze kortingen worden vervolgens aan de leden van het collectief doorberekend. Op deze manier kan je via Unitedconsumers.com bijvoorbeeld goedkoop tanken of een voordelig telefoonabonnement afsluiten. Voor nog meer UnitedConsumers voordeel gebruik je een kortingscode.

UnitedConsumers tanken en mobiel
Via www.unitedconsumers.com vraag je eenvoudig en gratis een tankpas aan waarmee je met een fraaie korting tankt bij meer dan zeshonderd, over Nederland verspreide, tankstations. Bij deze tankstations krijg je met de tankpas gegarandeerd per liter benzine of diesel zes eurocent korting ten opzichte van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA). Wanneer je tankt bij één van de deelnemende tankstations, dan scant de kassamedewerker je tankpas en wordt de korting automatisch bijgeschreven op je kortingstegoed. Dit tegoed kan je via www.unitedconsumers.com naslaan. Bedraagt je kortingstegoed vijfentwintig euro of meer? Dan kan je het via de website laten uitkeren op je bankrekening. Ook wanneer je een goedkoop telefoonabonnement wil afsluiten, ben je op deze site op de juiste plek. Zo biedt UnitedConsumers gsm abonnementen maar ook losse mobiele telefoons aan tegen sterk gereduceerde tarieven.

UnitedConsumers zorgverzekering of autoverzekering
In samenwerking met zorgverzekeraar VGZ biedt UnitedConsumers het ZorgCollectief aan. Doordat ongeveer een half miljoen mensen bij het consumentencollectief zijn aangesloten, kan de organisatie een korting bedingen op de zorgpremies die oploopt tot wel tien procent. In plaats van deze korting, kan je ook kiezen voor een UnitedConsumers kado zoals een TomTom-navigatiesysteem of een handige 2-in-1 laptop en tablet. Met de eenvoudig bedienbare zorgvergelijker leg je bovendien met één muisklik de belangrijkste kenmerken van je huidige zorgverzekering naast die van het ZorgCollectief. Deze vergelijker is ook beschikbaar voor autoverzekeringen. Kies je voor een autoverzekering via Unitedconsumers.com, dan krijg je standaard 5% korting op de te betalen premies.

Energie vergelijken voor budget energie
Door je aan te sluiten bij het consumentencollectief, kan je ook besparen op je stroom- en gasrekening. Zo biedt UnitedConsumers Energie standaard één cent korting op de leveringstarieven van je regioleverancier. Op deze manier besparen leden van Unitedconsumers.com gemiddeld €60 per jaar op hun verbruikskosten. Daarnaast ontvangen leden elk jaar een vaste korting van €30 en bij aansluiting een eenmalige welkomstbonus van €70. Het gemiddelde lid van het consumentencollectief bespaart zo in drie jaar tijd maar liefst €340 op zijn gas- en stroomuitgaven. Overstappen gaat bovendien zeer eenvoudig aangezien het collectief je huidige energiecontract voor jou opzegt. Een eventuele opzegboete van je huidige energieleverancier wordt eveneens door het consumentencollectief betaald.

Extra voordeel UnitedConsumers met kortingcodes
Het consumentencollectief verrast haar leden geregeld met extra kortingen. Zo wordt bijvoorbeeld soms een dubbele welkomstbonus verstrekt aan nieuwe energieklanten en wordt tijdens de APK-weken extra korting gegeven op autoverzekeringen. Deze kortingen zijn verspreid over www.unitedconsumers.com terug te vinden, maar veel eenvoudiger is het om Goedkoop.nl in de gaten te houden. Hier worden alle acties voor extra UnitedConsumers voordeel handig op één plek verzameld, zodat je nooit meer een interessante kortingsactie van dit consumentencollectief mist.

Wat vind jij van UnitedConsumers?