Eneco kortingscodes 2023

Eneco kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Gemakkelijk online je meterstanden doorgeven bij Eneco
 • -10%
  Bespaar 10% op energiekosten met Eneco Toon thermostaat
 • TOPDEAL
  Bereken bij Eneco snel je maandbedrag
 • TOPDEAL
  Bespaar met Eneco WarmteWinner tot de helft op gasverbruik
 • TOPDEAL
  24/7 je eigen energiezaken regelen met Mijn Eneco
2.3
190 stemmen
5 40 
4 38 
3 22 
2 9 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij Eneco?

Er letterlijk en figuurlijk warmpjes bij zitten? Dat gaat je zeker lukken met Eneco. Eneco is een Nederlandse energiemaatschappij die groene energie levert in heel Nederland. En dat aan gunstige prijzen. Sluit je je aan bij Eneco, dan is dit niet alleen goed voor je portemonnee, maar je werkt ook mee aan een beter milieu. Twee vliegen in één klap, wie wil dat nu niet?

Groene energie van Eneco
Kies je voor Eneco, dan kies je ook direct voor een beter milieu. Eneco levert namelijk groene energie die is opgewekt uit duurzame bronnen, zonder CO2-uitstoot. Misschien denk je nu ‘betaal ik ook meer voor deze groene energie’. Nee, je betaalt niet automatisch meer voor deze energie.

Mocht je twijfelen of deze Eneco tarieven wel gunstig voor jou zijn? Doe dan op Eneco.nl de DubbelCheck. Neem met Eneco contact op en samen wordt er gekeken wat het meeste voordelige en geschikte energiecontract voor jou is. Ook wordt er gekeken naar het aanbod van eventuele andere energieleveranciers. Een andere optie; bereken in 1 minuut op Eneco.nl wat je per maand kwijt zou zijn. Handig, zo heb je direct vergelijkingsmateriaal.

Eneco cv-ketel onderhoud
Wat veel mensen nog wel eens willen vergeten, is dat het goed onderhouden van je cv-ketel een flinke besparing op je energierekening betekent. Nooit meer het onderhoud van je ketel vergeten en deze in goede staat houden? Eneco biedt je de oplossing; het KetelComfort onderhoudsabonnement. Al voor slechts €6,45 komt er jaarlijks een monteur langs om je ketel te reinigen en kun je bij storing 24/7 telefonisch contact opnemen.

Eneco WarmteWinner
De warmte in je huis hergebruiken? Klinkt wat raar in de oren, maar het is wel wat de Eneco WarmteWinner precies doet. De WarmteWinner haalt eerst de warmte uit de ventilatielucht, voordat deze je woning verlaat. Je kunt zo tot de helft van je gasverbruik besparen.

Eneco Toon Thermostaat
Ben je er eigenlijk wel van bewust hoeveel energie je verbruikt en welke apparaten het grootste kostenplaatje zijn? Nee hè, waarschijnlijk niet helemaal. Met de Toon Thermostaat verandert dat. Met Toon weet je precies hoeveel energie je per dag, week, maand en/of jaar verbruikt. Bovendien kun je met de gratis Toon-app al je apparaten en verwarming regelen, ook als je niet thuis bent. Met het zicht op wat je verbruikt en de mijn Eneco app, bespaar je al gauw tot 10% op je rekening.

Mijn Eneco inloggen
Je termijnbedrag aanpassen of je online nota’s bekijken? Het enige wat je ervoor hoeft te doen, is bij Mijn Eneco inloggen. Zo heb en hou je altijd overzicht in je energieverbruik.

Wil je je Eneco meterstanden doorgeven? Ook dat gaat gemakkelijk en snel online.

Eneco klantenservice
Bijna alles is overigens snel en eenvoudig te regelen via www.eneco.nl. Mocht je ergens niet uitkomen of nog vragen hebben over bijvoorbeeld een Eneco storing of over Eneco opzeggen? Dan gaat de klantenservice er alles aan doen om je verder te helpen. Je kan je door andere klanten laten helpen in de community, maar helpt dat je niet verder dan mag je altijd Eneco bellen. Je kunt het Eneco telefoonnummer bellen voor algemene vragen, Toon support of voor cv-onderhoud.

Eneco aanbiedingen
Eneco trakteert haar klanten graag eens op een leuke actie of korting. Wil je niks van dit alles aan je neus voorbij laten gaan? Check dan geregeld dit overzicht op Goedkoop.nl. Hier zetten we alle aanbiedingen netjes voor je op een rij.

Wat vind jij van Eneco?