SEA LIFE kortingscodes 2023

SEA LIFE kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €10,75
  SEA LIFE tickets vanaf €10,75!
 • €2,25
  Boek je SEA LIFE tickets online met korting - NU €2,25 KORTING!
 • €10
  SEA LIFE na 16.00u: online tickets vanaf €10!
 • TOPDEAL
  Ontdek SEA LIFE poppenkastvoorstellingen voor kids tijdens kerst
 • €12,50
  SEA LIFE (groot)ouder en kind combiticket vanaf €12,50
2.3
209 stemmen
5 39 
4 50 
3 22 
2 6 
1 9 
Hoeveel sterren geef jij SEA LIFE?

Gek op prachtige visjes, indrukwekkende schaaldieren en andere waterdieren? Dan is een bezoek aan SEA LIFE Scheveningen zeker de moeite waard voor jou. In dit spectaculaire aquarium ontdek je meer dan 4000 dieren in zo’n 45 aquaria. Kwallen, otters, zeepaardjes, haaien, clownsvisjes, zeesterren, krabben… Het is slechts een opsomming van de waterdieren die je vindt bij SEA LIFE.

Ontdek SEA LIFE
In het SEA LIFE aquarium Scheveningen ontdek je alles over de onderwaterwereld. Kom oog in oog te staan met otters, roggen, zeepaardjes, kleurrijke visjes en nog tal van andere zeedieren, laat je verrassen door interessante voersessies en leer bij over de zee. SEA LIFE Scheveningen is het perfecte uitje voor de liefhebber van de zee en van waterdieren.

In SEA LIFE vind je diverse aquaria. Wat dacht je van het Noordzee aquarium? Hierin zwemmen onder andere spannende haaien. Om neem een kijkje bij de roggen en woon een voersessie bij. Wil je graag de onderwaterdieren aanraken? Dat kan in de voelpoel. Weliswaar geen haaien, maar wel bijvoorbeeld zeesterren en zeeanemonen. Sla ook zeker de spectaculaire onderwatertunnel niet over, waar zeeschildpadden pal boven je hoofd zwemmen.

Otterverblijf, pinguïns en voersessies
In SEA LIFE Scheveningen is veel meer te doen dan het kijken naar prachtige onderwaterwereld. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij het otterverblijf of bij de pinguïns. Zie je de dieren graag extra in beweging? Woon dan de voersessies bij. Op www.sealife.nl vind je de exacte tijden van de voersessies per diersoort terug.

Verbaas jezelf onder andere over het voedsel van pacu’s, oftewel vegetarische piranha’s of bestudeer de niet-vegetarische piranha’s en zie hoe ze andere vissen opeten. Bekijk daarnaast hoe de otters en pinguïns genieten van hun vis.

Plan je bezoek
Wil je het populaire Scheveningen Aquarium SEA LIFE bezoeken? Het SEA LIFE aquarium Nederland is gemakkelijk te bereiken. Zo ga je met het openbaar vervoer of met de auto naar Scheveningen. SEA LIFE ligt aan de boulevard en het SEA LIFE Scheveningen adres is Strandweg 13. Een bezoekje aan deze leuke attractie is perfect te combineren met andere Scheveningen uitjes, zoals een wandeling over de boulevard of een ritje in het reuzenrad op de pier.

Benieuwd naar de SEA LIFE openingstijden? Het is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Je kunt binnen tot 17.00 uur. Wil je ’s morgens het aquarium bezoeken, maar ’s middags terugkomen voor een voersessie? Dat kan gewoon, je ticket blijft de gehele dag geldig.

Tickets en korting SEA LIFE
Als je naar SEA LIFE gaat dan is het handig om je tickets vooraf te boeken. Via www.sealife.nl ontdek je direct de SEA LIFE Scheveningen prijs en boek je je tickets met korting. Ga voor een dagticket, een ‘na 16.00 uur ticket’ of kies voor een combinatieticket en combineer je bezoek bijvoorbeeld met Madurodam.

Wil je graag zo voordelig mogelijk je tickets boeken? Houd dan deze pagina van Goedkoop.nl in de gaten, want hier verzamelen we alle SEA LIFE aanbiedingen. Wie weet pak jij zo nog extra SEA LIFE korting of zelfs een SEA LIFE kortingscode, SEA LIFE verwent je er graag mee. Pak de korting en ga extra voordelig een heerlijk dagje uit. Alvast een fijne dag gewenst!

Wat vind jij van SEA LIFE?