Senseo kortingscodes 2024

Senseo kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Shop hier je Senseo apparaat aan de beste prijs!
 • €36
  €36 korting op je Philips Senseo Switch
 • €1,25,
  Koffiepads voor Senseo al voor €1,25, 20 stuks!
1.8
109 stemmen
5 20 
4 17 
3 7 
2 1 
1 1 
Hoeveel sterren geef jij Senseo?

Senseo koffie heeft anno nu over heel de wereld bekendheid verworven. Wie kent de speciale koffiepads niet? Door middel van deze koffiepads wordt koffie gezet met een speciaal Senseo koffiezetapparaat. Dit apparaat heeft inmiddels bij veel huishoudens het vroegere filterkoffieapparaat vervangen. Koffie maken met het Senseo apparaat is namelijk gemakkelijker en sneller, vooral als je alleen voor jezelf koffie wil maken. Wil je meer weten over Senseo koffie en de geldende acties en aanbiedingen voor Senseo? Lees dan snel verder.

Over Senseo
Senseo koffie is nog helemaal niet zo oud. Pas in 2001 werd het Senseo koffiezetapparaat ontwikkeld, een concept dat is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen koffiemerk Douwe Egberts en elektronicaconcern Philips. In de eerste vier jaar nadat het apparaat op de markt kwam, werden er wereldwijd meer dan 15 miljoen exemplaren van verkocht. Het belangrijkste verschil van de Senseo met voorgaande koffiezetapparaten is dat er pads worden gebruikt bij het zetten van koffie en dat er een schuimlaag op de koffie komt. Verder is het apparaat sneller omdat het toegevoerde water onder druk wordt gezet. Qua smaak is de koffie vergelijkbaar met filterkoffie.

Er zijn inmiddels meerdere varianten op de markt gebracht, waaronder de Senseo Twist en een variant waarmee ook cappuccino en chocomel gezet kan worden. Om ervoor te zorgen dat je apparaat lang meegaat, moet je regelmatig je Senseo ontkalken en de houder reinigen met azijn of in de vaatwasser doen.

Koffie voor alle liefhebbers
Hoe je je koffie ook drinkt, Philips Senseo heeft voor elke liefhebber een smaak koffiepad op de markt gebracht. Behalve de Senseo original koffiepads, kun je ook voor koffiepads van andere merken gaan, al zal je waarschijnlijk wel verschil merken qua smaak.

De volgende Senseo koffiepads zijn onder andere verkrijgbaar:

 • Senseo Café Latte
 • Senseo Latte Macchiato Classic
 • Senseo Decaf
 • Senseo Mocca Gourmet
 • Senseo Classic
 • Senseo Strong
 • Senseo Mild
 • Senseo Extra Strong
 • Senseo Espresso

De beste aanbiedingen voor Senseo
Bij goede koffie hoort een goede prijs. Of je nu op zoek bent naar een goedkope Senseo, of naar originele Senseo pads voor een aantrekkelijke prijs. Er zijn verschillende manieren om een goede Senseo aanbieding te vinden en jouw favoriete koffie voor een zacht prijsje te bemachtigen.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe Senseo kopen.? Voor Senseo acties met betrekking tot de pads houd je het beste Goedkoop.nl in de gaten. We zetten hier namelijk de scherpste acties overzichtelijk voor je op een rijtje. Zo kun je bijvoorbeeld ook je favoriete pads in grote hoeveelheden bestellen en laten thuisbezorgen aan een aantrekkelijke prijs. Ook op de website van Senseo zelf vind je lopende acties en aanbiedingen. Geregeld geeft Senseo korting op diverse apparaten of zijn er gratis koffiepads te winnen. Is je apparaat stuk en wil je zelf het onderdeel vervangen om kosten te besparen? Ook dat is mogelijk voor het kopen van originele Senseo onderdelen en je hebt je oude Senseo weer terug in no time!

Wat vind jij van Senseo?