Siemens kortingscodes 2024

Siemens kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  De beste wasmachines van Siemens aan de voordeligste prijzen!
 • TOPDEAL
  Wasmachines, drogers, vaatwassers, koffiezetapparaten, ovens... Koop hier je Siemens producten voor de laagste prijs!
 • €260
  €260 korting op je Siemens oven!
 • GRATIS
  TIP - Laat je Siemens producten gratis plaatsen & aansluiten!
 • €50
  Cashback actie: tot €50 retour op heel veel van Siemens
1.7
120 stemmen
5 21 
4 20 
3 3 
2 3 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Siemens?

Siemens is een wereldwijd begrip wanneer het gaat om elektronica. Het bedrijf werd in 1847 opgericht door Werner von Siemens en Johann Georg Halske en heeft zich ontwikkeld tot één van de grootste en beste elektronicamerken ter wereld. Hoewel Siemens bij het grote publiek voornamelijk bekend is om de huis-, tuin- en keukenelektronica, zoals wasmachines en ovens, doet het bedrijf nog veel meer.

Sinds 2016 zijn de activiteiten van Siemens opgedeeld binnen acht onderdelen: Power & Gas, Wind Power and Renewables, Energie Management, Building Technologies, Mobility, Digital Factory, Process Industries and Drivers, Healthineers en Financial Services Division. Siemens houdt zich bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën voor zowel de consumentenmarkt als de bedrijfsmarkt en de gezondheidszorg.

Efficiënt huishouden
Euromonitor riep Siemens in 2016 uit tot hét merk voor de beste huishoudelijke apparaten. Deze eer krijgt het bedrijf niet voor niets. Siemens is continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve ideeën om ons leven gemakkelijker te maken. Dankzij Siemens technologische innovaties wordt het eens zo gewone getransformeerd tot iets buitengewoons. De manier waarop jij jouw huishouden runt kan zoveel makkelijker. De knappe koppen van Siemens vereenvoudigen jouw leven dankzij nieuwe producten met intuïtieve functies.

Innovatieve technologieën
De Siemens huishoudelijke apparaten maken het huishouden efficiënter en inspireren tot een nieuwe manier van leven. Van koken tot de was doen, alles wordt zoveel leuker en gemakkelijker dankzij de baanbrekende innovaties van Siemens. Deze maken jouw huis slimmer en zorgen dat jij minder hebt om je druk over te maken. Enkele voorbeelden van Siemens home apparaten zijn:

 • Siemens afzuigkappen
 • Siemens vaatwassers
 • Siemens stofzuigers
 • Siemens keukenapparaten
 • Siemens wasmachines
 • Siemens koelkasten
 • Siemens ovens

Home Connect
Siemens creëert een hele nieuwe manier van leven dankzij de Siemens Home Connect app. Met deze app kun je jouw Siemens huishoudelijke apparaten van een afstand bedienen. Dankzij de vernieuwde connectiviteit ontstaat een wereld vol nieuwe mogelijkheden die jouw dagelijkse leven verrijken en vergemakkelijken. Organiseer jouw huishouden op een comfortabele en innovatieve manier. Even de vaatwasser aanzetten op je werk? Alvast de was aanzetten zodat je deze kunt ophangen zodra je thuis bent? Met de Home Connect app is het zo geregeld. Verwelkom de toekomst en zie hoe gemakkelijk het huishouden anno 2018 kan zijn.

Haal technologie in huis
Wil jij ook een huishouden dat zelfvoorzienend is en gemakkelijk te regelen is via WiFi? Siemens wordt door heel Nederland verkocht bij tientallen verkooppunten. Je kunt hier uitleg krijgen over de verschillende huishoudartikelen en de productspecificaties en advies krijgen welk Siemens apparaat het beste bij jou en jouw huishouden past. Wie de nieuwste technologische snufjes met korting in huis wil halen kan gebruik maken van Siemens aanbiedingen. Met Siemens acties  koop je de nieuwste, hoogstaande producten, maar dan met flinke kortingen. Op www.Siemens.nl vind je cashback acties, kortingen en meer. Zo haal je de toekomst voor een goede prijs in huis.

Wat vind jij van Siemens?