Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel kortingscodes 2023

Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • -5%
  -5% op tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel met exclusieve Tiqets kortingscode
 • €28
  ‘Skip the line’ toegang tot de Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel: v.a. €28 via Tiqets
 • GRATIS
  GRATIS entree via Tiqets voor kids t/m 5 jaar bij Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel
 • TIP!
  Bestel je Vaticaanse Musea tickets via Tiqets en krijg je voucher direct op je smartphone
 • €9
  €9 korting op tickets Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel via Tiqets
1.0
87 stemmen
5 6 
4 9 
3 5 
2 2 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel?

Wie Rome gaat ontdekken wil natuurlijk ook een bezoekje brengen aan de Vaticaanse Musea en de Sixtijnse Kapel. De fresco’s van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel worden alom geprezen. De beroemde muurschilderingen worden door kunstkenners wereldwijd geroemd als de meest bijzondere kunstwerken ooit gemaakt. Wandel over het indrukwekkende Sint Pietersplein, geniet van het uitzicht vanaf de koepel van de Sint-Pietersbasiliek en vergaap je aan de bijzondere schilderingen. Vaticaanstad bezoeken is een bijzondere ervaring om nooit te vergeten. Het is een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van Rome.

De droom van iedere kunstliefhebber
De Sixtijnse Kapel bezoeken staat hoog op de bucketlist van menig reiziger. Niet alleen vind je kunst op wereldniveau, het is tevens de plek waar kardinalen achter gesloten deuren bij elkaar komen om een nieuwe paus te benoemen. Op z’n zachtst gezegd een heilige plek dus. En zeker een plek die je ooit in je leven gezien moet hebben. In het Vaticaan museum vind je allerlei kunstwerken die in de afgelopen eeuwen verzameld zijn door de pausen. Van wereldberoemde schilderijen tot indrukwekkende beeldhouwwerken en wandkleden, je kijkt er je ogen uit.

Het Laatste Oordeel
Italië is de ideale bestemming voor kunstliefhebbers. Nergens vind je zoveel mooie historie als in Rome. Bezienswaardigheden genoeg in deze stad, maar niets is zo bijzonder als de Sixtijnse Kapel. Michelangelo heeft hier maar liefst 300 verschillende figuren geschilderd op een oppervlakte van 500m2. Het plafond van de Sixtijnse Kapel is een adembenemend schouwspel, met als hoogtepunt natuurlijk Het Laatste Oordeel. Michelangelo voltooide dit kunstwerk in 1541, maar liefst 22 jaar nadat hij de rest van de kunstwerken schilderde.

Klein land, grote kunst
In de kleinste onafhankelijke staat ter wereld, vind je het meest bijzondere museum. Vaticaanstad heeft slechts een formaat van 44 hectare groot. Toch is er geen plek ter wereld zo belangrijk voor de kunst als dit mini landje. Wandel door de kamers van Rafaël, kijk je ogen uit aan de Kaartengalerij van Ignazio Danti en loop via de Pinacotheek de Sixtijnse Kapel binnen. De tour brengt je langs duizelingwekkend mooie schilderingen, bijzondere artefacten en talloze meesterwerken uit de Renaissance. Een trip naar Vaticaanstad is een ervaring die je je leven lang bij zal blijven.

Koop jouw skip the line-ticket vooraf
Wie geen zin heeft in lange wachtrijen doet er goed aan zijn Sixtijnse Kapel tickets van tevoren aan te schaffen. Natuurlijk ben je bij Goedkoop.nl aan het juiste adres voor Vaticaanse Musea & Sixtijnse Kapel tickets met korting. Geniet zonder wachttijd van de meest bijzondere kunstvoorwerpen ter wereld, met speciale skip the line-tickets. Sixtijnse Kapel kaarten zijn gemakkelijk online te regelen. Bij Tiqets vind je de beste Vaticaanse Musea promoties. Zo zijn er al Sixtijnse Kapel ticket aanbiedingen vanaf een prijs van €28,-.

Wat vind jij van Vaticaanse musea en Sixtijnse Kapel?