Wildlands Adventure Zoo Emmen kortingscodes 2023

Wildlands Adventure Zoo Emmen kortingscodes 2023

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Wildlands is het hele jaar geopend – bestel hier je tickets!
 • GRATIS
  Kinderen GRATIS bij Wildlands Emmen!
 • €25
  Wildlands tickets KORTING: hier tickets vanaf €25
 • €2,50
  Nu €2,50 korting op Wildlands entree + gratis Tony Chocolonely
2.1
125 stemmen
5 25 
4 26 
3 8 
2 5 
1 1 
Hoeveel sterren geef jij Wildlands Adventure Zoo Emmen?

Een spectaculair dagje uit? Dat beleef je in Wildlands Adventure Zoo Emmen. Je ontdekt er zowel een dierenpark als attractiepark in één! Ga jij het avontuur aan? Laat je meeslepen in de wondere wereld van de Noordpool, de jungle en de savanne. Voordeel scoren op je Wildlands tickets? Hier vind je alle Wildlands Emmen korting overzichtelijk voor je op een rijtje.

Wildlands Adventure Zoo Emmen – ontdek nu!
Bij Wildlands Zoo is er genoeg te beleven voor een heerlijk dagje uit. In drie zones ontdek jij de mooiste, gevaarlijkste, schattigste en aparte dieren. Welk deel van de dierentuin is jouw favoriet?

 • Jungola
 • Serenga
 • Nortica

Wat dierenpark Emmen uniek maakt? Naast dat het een dierentuin is, is er ook nog heel wat interactiefs te doen, van 4D-shows tot touwklimmen en boottochten. Klinkt goed toch?!

Jungola
In de Jungola ervaar je een mysterieuze, groene wereld. Ga op avontuur, zowel hoog in de lucht via touwbruggen en klimtorens, als door het water via de boottocht over de Rimbula River. Slingerapen, imposante olifanten, kleurrijke vlinders… Het Wildlands oerwoud heeft je veel te bieden. De echte durfals gaan op expeditie door het ontdekkingsdoolhof.

Raadpleeg op de dag van vertrek het programma voor de tijden van de olifantenpresentatie en de leuke ‘Jim’s Jungleshow’.

Serenga
In de Serenga komen avontuur, natuur en cultuur samen. Stap in de trein en ga op Safari! Je spot giraffes, neushoorns, leeuwen, nijlpaarden, stokstaartjes en nog tal van andere dieren. Sla ook zeker de bavianenpresentatie niet over als je benieuwd bent naar het gedrag van de stoere beesten. De tijden vind je in het park op de dag van je bezoek óf raadpleeg je op www.wildlands.nl.

Nortica
Brrr, in Nortica Wildlands wachten onder andere ijsberen, pinguïns, zeeleeuwen, pelsrobben en uilen je op. Je kunt ook onder water kijken, zodat je vanachter glas bijvoorbeeld de stoere ijsberen in actie ziet. Woon ook zeker de ijsberenpresentatie en de Norticashow bij. En maak een indrukwekkende 4D-testrit in de Arctic 1 over het poolgebied, gordels om en gaan!

Breng een bezoek!
En, overtuigd van alle leuke activiteiten in het Emmen dierenpark? Dan is het tijd om je bezoek te plannen. Benieuwd naar de Wildlands openingstijden? Wildlands is het hele jaar (m.u.v. Oud & Nieuw) geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. In de zomer is het zelfs nog een uurtje langer open. Genieten dus!

Adres Emmen dierentuin
Wildlands vind je op het volgende adres: Raadhuisplein 99, 7811 SP, Emmen.

Wildlands Emmen entree
Als je een bezoekje aan Wildlands brengt, dan is het natuurlijk helemaal fijn als je nog wat korting kunt meepakken. En dat kan zeker, want er staat regelmatig Wildlands korting voor je klaar, zodat je voordeel krijgt op je tickets

Korting Wildlands Emmen
Benieuwd naar de huidige dierentuin Emmen prijzen en de dierentuin Emmen korting? Dan ben je op deze pagina van Goedkoop.nl aan het juiste adres. We verzamelen hier namelijk alle dierenpark Emmen korting en zetten die overzichtelijk voor jou op een rijtje. Zo pak jij voordeel op je Wildlands entree en ga je een heerlijk dagje uit tegemoet. Alvast veel plezier!

Wat vind jij van Wildlands Adventure Zoo Emmen?