Lisa
Thuis / Binnen Leestijd: 3 minuten
Het is bijna zover: Pasen. Gezelligheid, lekker eten en een mooi versierde paastafel zijn van groot belang tijdens deze feestdagen. Met de oplopende kosten van het eten, zijn tips voor goedkope decoratie altijd welkom. Wij hebben uitgezocht, op welke manier jij de paastafel voor een leuke prijs kunt versieren! Lees het artikel

Paasbeste decoratie voor een prikkie!

Leestijd: 3 minuten

Ieder jaar dezelfde paasdecoratie, dat willen we niet! Hieronder lees je hoe je goedkoop aan je paasdecoratie kunt komen. Ben je creatief aangelegd? Dan vind je ook hier de beste tips voor DIY-paasdecoratie.

Tafeldekking

Bij het dekken van de paastafel mag mooi servies niet achterblijven. HEMA biedt prachtig paasservies voor een lage prijs. Zo haal je bijvoorbeeld ontbijtborden in huis vanaf €2 per stuk! Leg een paas-achtig tafelkleed onder het servies en het feest kan beginnen.

Ook Xenos biedt diverse mogelijkheden tot het uitbreiden van de vulling van je servieskast. Mokken, borden, schaaltjes, kommetjes, theepotten. Noem het maar op en het is aanwezig. Daarbij is bij Xenos al het servies 2+1 gratis, dus een goedkoop Pasen is hier zeker te vinden!

Kant-en-klare decoratie

Wanneer je weinig tijd hebt om zelf decoratie te maken of als je hier gewoon niet zo handig in bent, is er op de huidige markt genoeg te vinden. Zo biedt Klingel momenteel kortingen tot wel 57% op paasdecoratie. Van schattige konijntjes tot bosjes kunstbloemen. Voor ieder wat wils en voor een schappelijke prijs.

Mocht je bij Klingel niet gevonden hebben wat je zocht, heeft HEMA wellicht iets wat bij jou past. Zij voorzien je dit jaar niet alleen
van servies, maar ook van je favoriete paasdecoratie.Versier je woonkamer met leuke kussentjes en kaarsjes en vrolijk je paastafel op met kuikentjes en eieren.

DIY decoratie

Praxis is dé winkel voor doe-het-zelvers. In veel gevallen is zelf knutselen goedkoper en je weet (bijna) zeker, dat je unieke producten in huis hebt. Met het intreden van het digitale tijdperk leveren zij nu ook knutseltips, dit maakt het doe-het-zelven een stuk makkelijker! Uit het lijstje van de Praxis een kleine selectie:

Verf je eieren met krijtverf. Al jarenlang schilderen wij onze eieren met pasen. Van een effen kleur tot aan stippen en strepen, niets is te gek. Krijtverf op de eieren smeren, zorgt voor een leuke afwisseling! Door deze soort verf toe te passen, heb je na het schilderen nog meer lol. Neem een krijtje en speel boter kaas en eieren of galgje. Gegarandeerd plezier!

Knutsel je eigen paasmandje. Mocht je echt de handige-harry uit willen hangen, dan heeft Praxis een leuke doe-het-zelf tip. Neem een zaag, hout, spijkers en een hamer en knutsel je eigen paasmandje.

Een tip voor wie de jaarlijkse naambordjes wel eens wil vervangen: schrijf de namen van de genodigden op de eieren. Zo weet je zeker dat er voor iedereen een ei is én kunnen de gasten aan de hand van de eieren zien waar ze mogen zitten. Een win-win situatie dus!

Pasen in stijl

Ook vtwonen voorziet ons deze lente van decoratietips. Indien je voor de gelikte paastafel gaat, zijn onderstaande tips bedoeld voor jou!

 
Voor het samenstellen van het ideale paasboeket kan één kleur natuurlijk niet missen: geel. De kleur van pasen, of je er nu van
 
houdt of niet. Om je boeket niet te schreeuwerig te maken, is het slim te kiezen voor neutrale tinten rondom je felgele
 
bloemen. Mocht je niet zelf de bloemen willen plukken, dan kun je natuurlijk altijd bij Euroflorist terecht voor het perfecte paasboeket.
 

Naast bloemen zijn paastakken een welbekend onderdeel van de decoratie. Het is de kerstboom van het paasfeest. Zonder kerstboom geen kerst en zonder paastakken geen pasen. Een goede tip voor het opfleuren van de paastakken: zoek je eigen takken in bijvoorbeeld het bos en geef ze een leuke kleur. Maak vervolgens je eigen decoratie voor in de takken en jij zit met pasen in een uniek versierd huis!

1 Reactie
  1. Els Els

    Super leuk Lies!!! ?

Reageer ook op dit artikel