Lan
Thuis / Binnen Leestijd: 3 minuten
Ben jij opzoek naar een goedkope bureaustoel? Dan is het belangrijk om te weten dat je jouw geld goed besteed. Om tot een ‘beste koop’ voor jou te komen, heeft VGTrading de ‘bureaustoelwijzer’ gelanceerd. Met deze bureaustoelwijzer kun je erachter komen welke stoel het beste bij jou past. Lees het artikel

VG Trading lanceert bureaustoelwijzer

Leestijd: 3 minuten

Door vijf vragen te beantwoorden, kom je vanzelf uit bij de bureaustoel die voldoet aan jouw kenmerken en wensen. Want ieder mens is immers verschillend en hier hoort natuurlijk ook een persoonlijke bureaustoel bij. Is een ergonomische bureaustoel belangrijk voor je? Hou je van design of is juist bewegend zitten belangrijk voor je? Enkele voorbeeldvragen waarbij de antwoorden bepalend zullen zijn voor jouw ideale bureaustoel. Je kunt hier direct de bureaustoelwijzer doen.

Functioneel gebruik

Er wordt op verschillende manieren gebruik gemaakt van bureaustoelen. Bijvoorbeeld in een productieomgeving wordt een bureaustoel maar beperkt gebruikt. Mensen lopen hier veel rond en nemen af en toe plaats op hun bureaustoel. Om bijvoorbeeld gegevens in te voeren, iets op internet op te zoeken of een email te versturen. Op kantoren is het gebruik van bureaustoelen weer totaal anders. Hier is het normaal dat medewerkers acht uur of meer per dag achter hun bureau doorbrengen. Dit vraagt om een totaal andere bureaustoel dan in een productieomgeving. Daarnaast zijn er ook werkplekken waarbij een werknemer ongeveer de helft van de tijd actief is op de bureaustoel. Denk hierbij aan werkplekken van vertegenwoordigers die ook veel onderweg zijn.

Fysieke kenmerken

Jouw fysieke kenmerken bepalen welke bureaustoel bij je past. Als je licht van gewicht bent, past een andere stoel bij je dan bij iemand die wat zwaarder is. Ook is je lengte van invloed bij het kiezen van een goede bureaustoel. Door deze fysieke kenmerken mee te laten wegen in het keuzetraject, door het beantwoorden van de vragen bij de bureaustoelwijzer van VGTrading, kun je in een later stadium veel problemen voorkomen. Het komt voor dat mensen te lang op een te lage stoel of juist op een te hoge stoel werken. Dit kan leiden tot dagelijkse fysieke klachten en zelfs tot (tijdelijke) uitval. Dit kun je voorkomen door hier vooraf aandacht aan te besteden.

Budget bepalen

Jouw fysieke kenmerken zijn belangrijk voor je ideale bureaustoel, net als het aantal uren wat je doorbrengt op je werkplek, maar wellicht heb je ook nog een aantal persoonlijke wensen. Misschien geef je wel de voorkeur aan een ergonomische bureaustoel of juist aan een bewegende stoel. Ook is het mogelijk om bij VGTrading te kiezen voor een design bureaustoel. Zitten op een design bureaustoel heeft iets bijzonders en maakt het werken op kantoor alleen nog maar leuker. VGTrading heeft stoelen in verschillende prijsklassen. Ook kun je aangeven wat het maximale bedrag is wat je uit wil geven aan een bureaustoel. Als jouw budget beperkt is, zul je er van opkijken uit hoeveel bureaustoelen je toch nog kunt kiezen bij VGTrading.

Proefzitten in de showroom is een optie

Als je de vijf vragen hebt beantwoord, dan worden er een aantal bureaustoelen aan je getoond die passen bij jouw kenmerken en wensen. Het kan zijn dat je deze stoelen graag wilt uitproberen. En dat is helemaal niet zo gek, want je gaat waarschijnlijk heel wat uren doorbrengen op jouw nieuwe bureaustoel. Bij VGTrading ben je van harte welkom in de showroom waar je bureaustoelen kunt uitproberen. VGTrading vindt het belangrijk dat mensen op een ontspannen manier de bureaustoelen kunnen uittesten. De koffie staat dan ook voor je klaar. Daarnaast zijn er bij VGTrading experts aanwezig die al je vragen kunnen beantwoorden. Jij gaat gegarandeerd jouw ideale bureaustoel vinden bij VGTrading!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel