Vakantie / Reizen Leestijd: 2 minuten
Wil jij gratis op vakantie? Natuurlijk wil jij dat! Maar wat moet je ervoor doen? Wel, het enige wat je moet doen is het leuke Center Parcs Schuifspel spelen. Dus scrol als de wiedeweerga verder, lees hier alles over dit spel en wie weet ben jij straks een gelukkige winnaar! Lees het artikel

Center Parcs Schuifspel: speel mee en win GRATIS vakantie!

Leestijd: 2 minuten
Hou je van een spelletje spelen? En ben je wel in voor een gratis vakantie? Heb je deze twee vragen allebei met ja beantwoord? Dan bestaat er geen twijfel, jij moet absoluut meedoen met het Center Parcs Schuifspel. Scrol snel verder, lees alles over dit spel en wie weet ben jij straks de gelukkige winnaar van een gratis Center Parcs vakantie!

Game on!

Oeh, een gratis vakantie, dat ziet iedereen wel zitten natuurlijk, niet dan?! Maar wat moet je er nu voor doen? Wel het enige wat je moet doen, is hier naar het Center Parcs Schuif & Win spel doorklikken, je contactgegevens invullen en in 5 minuten proberen de vakjes op de goede plaats te schuiven. Lukt dit je? Dan maak je automatisch kans op één van de verblijven bij Center Parcs of een gratis verblijf bij het geweldige Villages Nature in Parijs! Bovendien krijg je een code toegestuurd waarmee je van wel €175 voordeel geniet! Zeker de moeite waard dus om een kansje te wagen, waar wacht je nog op?!

Troostprijs

Wil het je maar niet lukken om binnen de aangegeven tijd de vakjes in de goede volgorde te krijgen? Helaas pindakaas, maar niet getreurd, als je een tweetal vragen beantwoord, mag je gewoon nog een poging wagen. Heb je die tweede keer niet echt meer geluk en slaag je er nog niet in om de puzzelstukjes goed bij elkaar te schuiven? Dan nog blijf je niet met lege handen achter; Center Parcs trakteert je op een korting van maar liefst €25 op je volgende Center Parcs boeking.

Gratis op vakantie!

Heerlijk met de hele familie, een stel vrienden of je partner een paar dagen genieten bij één van de Center Parcs parken? Je weet nu wat je te doen staat, hier meteen als een wiedeweerga doorklikken en schuiven maar. Niet geschoten is altijd mis!

2 Reacties
  1. Betty Betty

    leuk om te doen

  2. Betty Betty

    leuk om te doen

Reageer ook op dit artikel