Vakantie / Reizen Leestijd: 4 minuten
Van 10 tot en met 13 januari 2019 vindt de Vakantiebeurs plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil je weten wat je hier kan doen? Hoe je hier het beste naartoe kan reizen? Of zoek je andere praktische informatie? Lees dan snel verder! Lees het artikel

Wij zijn jouw adviseurs voor een bezoekje aan de Vakantiebeurs!

Leestijd: 4 minuten

Van 10 tot en met 13 januari vindt een van de grootste vakantie-evenementen van Europa weer plaats: de Vakantiebeurs. Donderdag, vrijdag en zondag kun je hier van 10.00 tot 17.30 terecht om informatie te winnen of je te laten inspireren door de vele vakantiebestemmingen die de wereld ons te bieden heeft. Op zaterdag 13 januari is de Vakantiebeurs open tot 20.00 en is er een programma vol activiteiten en entertainment.
 

vakantiebeurs 2018

Beleef de Vakantiebeurs

Laat jouw vakantievoorpret al in januari beginnen op de Vakantiebeurs! Tientallen aanbieders kunnen jou van informatie voorzien over je komende vakantie. Loop een rondje en laat je inspireren; je ziet namelijk de hele wereld aan je voorbij trekken.

Liever een vakantie dichterbij huis, zoals Spanje, Italië, Frankrijk of Portugal? Op de Vakantiebeurs vertellen ze je er alles over. Zoek je het liever iets verder van huis? Ook zijn er experts op het gebied van Azië, Amerika, Afrika en Australië.

Spendeer jij je vakantie het liefst twee weken op het strand met een cocktail in je hand? Of ben je juist meer van de actieve vakanties? Cruises? Stedentrips? Backpacken? Het maakt niet uit, jij bent hier aan het juiste adres! Op de Vakantiebeurs zal je geen toeristische infostands vinden, maar slechts gespecialiseerde touroperators, die vaak een land of soort reis aanbieden en hier dus ook alles van weten. Je zult van kwalitatief goede informatie voorzien worden, waar het massatoerisme niet de toon aangeeft.

Doen én zien op de Vakantiebeurs

Buiten dat je op de Vakantiebeurs heel veel informatie tot je kunt nemen, is er ook van alles te doen en zien. Er zullen verschillende zangers je voorzien van entertainment en een leuk optreden geven. Ook zullen performers uit verschillende continenten traditionele dansen opvoeren. Daarnaast zijn er presentaties en verschillende workshops te volgen en is er voor de kleinste wereldreizigers een speciale Kidsroute waar ze spannende, lekkere en enge activiteiten zullen doen. En iets om natuurlijk niet te vergeten: de Vakantiebeurs is natuurlijk dé plek om te profiteren van de beste vakantiedeals en jouw volgende vakantie te boeken!

 

vakantiebeurs

Waar en hoe kom je er?

De Vakantiebeurs vindt plaats van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019. Het is het slimst om je ticket vooraf via de website van de Vakantiebeurs te kopen. Dan krijg je namelijk een reischeque ter waarde van €50 op je volgende vakantie via reisaanbieder Isropa. Bovendien krijg je als je nu bestelt vroegboekvoordeel! Tot en met 9 januari betaal je maar €12 voor een ticket. Vanaf 10 januari betaal je €14 voor een ticket. Aan de deur kosten de tickets €15. 

Ga je liever geen hele dag, maar alleen een middagje of een avondje? Dan profiteer je van extra lage prijzen, bovenop de vroegboekkorting. Bestel je middag- en avondtickets online vanaf €8.

De Vakantiebeurs wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. De meest makkelijke manier om naar de Jaarbeurs te reizen is met de trein. De Jaarbeurs ligt namelijk pal naast Utrecht Centraal Station. Daarnaast kun je vouchers kopen die samen jouw dagretour voor de trein en toegangskaartje voor de vakantiebeurs zijn. De kaartjes zijn online te koop in de Spoordeelwinkel van de NS en verkrijgbaar voor €27.

Ga je toch liever met de auto? Dat is natuurlijk ook mogelijk! De Jaarbeurs ligt in het hart van Utrecht en wordt duidelijk aangegeven op de verkeersborden. Deze borden leiden je naar een van de vele parkeergelegenheden.

Het is een mix van beleven, inspireren én doen op de Vakantiebeurs! Na deze dag zal je klaargestoomd zijn voor jouw volgende reis. Weet jij al waar deze naartoe gaat?

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Krijg jij geen genoeg van al die inspirerende beurzen? Bezoek dan ook de Huishoudbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Deze is van 16 tot en met 24 februari en tickets bestel je nu tijdelijk aan de stuntprijs van €15,95.

Ontdek tickets


vakantiebeurs

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Waar zou jij graag nog eens naartoe gaan?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel