Claudia
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Wat is het elk jaar toch weer moeilijk om met een leuk en uniek cadeau te komen voor Moederdag. En de tijd dringt alweer, want het is bijna 12 mei! Stress niet, want wij hebben weer eens het denkwerk voor je gedaan. Hieronder vind je een lijstje met presentjes die je lieve mama sowieso gaat waarderen. Zo hoeft een Moederdagcadeau alles behalve duur te zijn. Geloof ons: het allerbelangrijkste vindt ze dat je aan haar denkt op deze speciale dag. En jij kunt meegenieten. Lees het artikel

Help! Wat koop ik dit jaar voor Moederdag?

Leestijd: 3 minuten

Meer dan genoeg opties


Jij kent je eigen moeder het best (hopen we). Er zijn gigantisch veel cadeautjes om uit te kiezen, en je zal toch echt zelf de uiteindelijk beslissing moeten nemen. Je kunt foto’s laten bedrukken, unieke sieraden laten graveren, een schattige moederdag mok laten maken, een liefdevolle kaart voor haar samenstellen… De opties zijn eindeloos. Toon haar hoeveel je om haar geeft met één van deze lieve cadeaus.
 

Voor als ze een snoeperd is


Staat je moeder graag in de keuken? Zelfs als dit niet zo is, geef je haar met dit cadeau een reden om de hele dag in de keuken plezier te hebben met jou. Want laten we even reëel blijven: elke vrouw heeft een zwak voor chocolade. Haal allerlei baksels en decoraties voor bijvoorbeeld een overheerlijke chocoladetaart in huis en ga samen aan de slag. Zijn jullie allebei toch ietsjes lui, maar willen jullie wel samen van een taart snoepen? Dan kun je deze ook gewoon bestellen en wordt deze prachtig verpakt thuisgestuurd. Dat wordt geheid lachen en… smullen!
 

Doe eens origineel


Alhoewel standaard cadeautjes zoals een boeket bloemen, chocolade, sieraden en een geurtje altijd gewaardeerd worden, zijn ze toch wat saai. Immers zijn dit de cadeautjes die je standaard voorbij ziet komen. Voor je moeder mag je dus zeker wel wat verder gaan. Maak er bijvoorbeeld een speciale dag voor jullie. Hier alvast genoeg keuze: een Mini High Tea, een BeautyTreat, een Wellness Weekend voor twee, een ontspannen sauna dagje, een heerlijke lunch voor twee of zelfs een overnachting incl. ontbijt. Zelfs last minute is dit geen probleem met een GiftForYou.
 

Toch op veilig spelen


Dit snappen we enorm goed. Je moeder zal hoe dan ook dolgelukkig zijn dat jij haar weer verrast op deze fijne zondag. En waar stormt iedereen elk jaar weer naar toe voor Moederdag… juist, Douglas. En gelijk hebben ze, want in deze parfumerie vind je vrijwel alles wat een vrouw in haar dagelijks leven nodig heeft. Daarnaast zijn er ook altijd allerlei kortingsacties tijdens Moederdag. Bijna alle geuren en geursets zijn te scoren met 25%. Ook wordt er rekening gehouden met het budget dat je wilt spenderen voor je cadeautje. Erg handig! Scroll dus vooral eens door de selecties van Moederdaggeschenken tot € 15, tot € 30 en tot € 50. Zeker weten dat zij zich de meest geliefde mama op de wereld voelt.
 

Nog een tikkeltje goedkoper


Want eerlijk, hier let je toch wel het meeste op als je aan het shoppen bent. Tenzij je een miljonair bent, maar laten we daar nu even niet vanuit gaan. Stel bijvoorbeeld eens een fotocadeau met de mooiste foto’s van je moeder (en jou) samen. Bij HEMA is dit al spotgoedkoop, maar met het lentevoordeel van 20% korting al helemaal! Tip: gebruik de actiecode ‘LENTE20’. Zelfs een prachtige foto op canvas van jullie beiden (voor aan de wand) scoor je al vanaf € 10. Dat is pas écht je geld waard.

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Weet jij al wat je gaat kopen voor Moederdag?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel