Lan
Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 3 minuten
Moederdag valt dit jaar op 10 mei, oftewel: je hebt nog maar een paar dagen om een mooi cadeau te regelen. Gezien de huidige situatie is het helaas niet mogelijk om samen er een leuke dag van te maken, maar gelukkig zijn er genoeg andere manieren om jouw lieve mama (op afstand) in het zonnetje te zetten! Lees snel verder en laat je inspireren. Lees het artikel

Moederdag 2020: 6 manieren om je moeder op afstand te verrassen

Leestijd: 3 minuten

Zeg het met bloemen

Van een fleurig boeket wordt iedereen blij en het is een klassiek Moederdagcadeau. In plaats van zelf naar de bloemist te gaan, kun je ook online een bloemetje uitkiezen. Het fijne is dat je ook direct een cadeautje kan meesturen. Denk aan een flesje wijn, een doos bonbons of een mooie vaas. Een lief kaartje mag uiteraard ook niet ontbreken. Wees er wel snel bij, want je bent vast niet de enige die een boeketje wilt laten bezorgen.

bloemen

Laat een ontbijtje bezorgen

Elke moeder vindt het heerlijk om ontbijt op bed te krijgen. Ben jij hiermee opgehouden toen je uit huis trok? Dan ziet ze het vast niet aankomen als je een lekker ontbijtje laat bezorgen! Kijk dus even of lokale horecazaken deze service aanbieden. Kan je niets vinden? Bestel of haal dan iets lekkers bij de supermarkt. Je kan dan zelf een ontbijt voor haar deur leggen. Of laat een dinertje bezorgen.

Zorg dat ze thuis vermaakt

Verveelt jouw moeder zich ook thuis? Zorg er dan voor dat ze op de bank kan ploffen met een goed boek, nieuwe tijdschriften of een gratis puzzelboekje. Leest ze liever het laatste nieuws? Bekijk dan zeker even deze krantenactie. Voor de creatieve moeders hebben we een leuke tekencursus gevonden!

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Laat deze Moederdagactie van Bladen.nl niet aan je voorbij gaan. Voor slechts € 9,95 kun je het perfecte tijdschriftabonnement voor jouw moeder vinden of geef een Bladen.nl Cadeaubon!

 

Profiteer van deze actie

Maak tijd voor haar vrij

Wat je haar dit jaar ook geeft, er is één dingetje waar ze het gegarandeerd blij mee is: jouw tijd. Vergeet dus niet om je moeder ook even te (video)bellen om bij te kletsen! Jullie kunnen ook samen eten of een film kijken op afstand. Om het nog gezelliger te maken kun je een groepsgesprek doen met je broers en zussen erbij. Wat hebben we toch een geluk. Met één druk op de knop, heeft moeders alle kids weer even bij elkaar.

moederdag

Wees creatief met cadeautjes

Je kan online in een handomdraai gepersonaliseerde cadeautjes maken. Denk hierbij aan foto’s laten drukken op mokken, kleding of zelfs bonbons! Wie tijd over heeft, kan ook zelf aan de slag. Print zelf foto’s uit, koop een leeg boek en leef je uit. Een zelfgemaakt boek in haar brievenbus met de mooiste herinneringen zal ze zeker koesteren.

Geef haar een belevenisbon voor Moederdag

Vind je het veel leuker om flink uit te pakken? Dan kun je haar ook een cadeaubon geven om na de coronacrisis iets leuks te doen. Ga bijvoorbeeld samen een weekendje weg, naar de wellness, lekker uit eten of naar een wijnproeverij. Dan hebben jullie beide iets om naar uit te kijken.

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe ga jij jouw moeder verrassen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel