Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 4 minuten
Tijd om de liefde te vieren: op 14 februari is het Valentijnsdag! Verdient jouw geliefde het mooiste cadeau wat er is? Stop met je hoofd breken. Ontdek hier snel inspiratie voor hem en haar en wij beloven je dat het de meest romantische Valentijn ooit wordt! Lees het artikel

Verras elkaar: dit zijn dé beste valentijnscadeaus voor hem en haar!

Leestijd: 4 minuten
Op 14 februari is het Valentijnsdag. Commerciële onzin? Misschien. Desalniettemin geeft het je de kans om je geliefde die dag even in het zonnetje te zetten of gewoon om te laten weten dat je van hem of haar houdt. Hier hoort vaak een cadeautje bij, maar het blijft toch lastig om elke keer weer origineel uit de hoek te komen. Hieronder geven we je tips!

Voor hem

Een paar sokken of nieuwe onderbroeken: deze cadeaus kennen we natuurlijk wel. Ondanks dat ze natuurlijk hartstikke praktisch zijn en de mannen hier altijd blij mee zijn, mogen zij ook wel eens verrast worden, toch? Onze tips:

  1. Bedenk wat jullie het afgelopen jaar allemaal hebben gedaan samen. Grote kans dat je hier een heleboel leuke foto’s van hebt opgeslagen in je telefoon. Bundel deze samen in een mooi fotoboek. Zo zal jouw partner een mooi aandenken aan jullie hebben van het afgelopen jaar. Hier bij HEMA maak je super snel en al vanaf €5,50! een compact, praktisch fotoboekje.
  2. Moet jouw vriend/man regelmatig in een pak verschijnen? Dan is een paar mooie manchetknopen een mooi cadeau. Qua stijl is het het beste om ze zo neutraal mogelijk te houden, zodat ze overal bij passen. Wil je er een persoonlijk tintje aan geven, dan kun je ervoor kiezen om ze te laten graveren met zijn initialen. Ontwerp bij YourSurprise bijvoorbeeld unieke manchetknopen.
  3. Een horloge blijft het ultieme accessoire voor de man. Buiten dat een horloge een echte eye-catcher is, zegt het ook iets over zijn persoonlijke stijl. Geef daarom een horloge cadeau dat past bij jouw man/vriend. Is hij een echte gadgetfreak, neem dan een kijkje bij de smartwatches. Heeft jouw man/vriend een meer klassieke stijl? Kijk dan eens tussen de analoge horloges met een verwisselbaar bandje. Een absolute aanrader is het om eens bij Vente-Exclusive rond te snuffelen. Regelmatig scoor je daar de mooiste herenaccessoires voor hele scherpe prijzen.
Gouden tip van Goedkoop.nl

Chocolade, wijn of een drinkbeker... Het lijken op het eerste gezicht niet de meest originele valentijnscadeaus. Wél wanneer je er via YourSurprise een persoonlijk tintje aan geeft. Een uniek cadeau waar jouw geliefde zeker van weet dat je er moeite in hebt gestoken. Zeker weten dat jij dat hartje gaat laten smelten!

Valentijnscadeau maken!

Voor haar

Mannen, maak je borst maar nat! Jouw vrouw/vriendin zegt misschien dat ze niets om Valentijnsdag geeft, maar toch zijn de verwachtingen vaak torenhoog. Een gewaarschuwd man, telt voor twee. Met de volgende cadeaus zal je zeker een goede beurt maken.

  1. Vrouwen waarderen het als er over een cadeau is nagedacht of er een gedachte achter zit. Bedenk daarom eens wat jullie leuk vinden om te doen. Houden jullie ervan om samen een feestmaal op tafel te zetten, zoek dan bij BookSpot een leuk kookboek met nieuwe recepten die jullie uit kunnen proberen. Houden jullie van reizen, denk dan aan een boek met bucketlist-reizen of travelmaps van reizen die jullie in de toekomst nog willen maken. Houden jullie van dezelfde muziek? Misschien is er wel een leuk concert, festival of feestje waarvoor je kaartjes kan scoren!
  2. Jouw vrouw/vriendin is natuurlijk het hele jaar door bezig om jou gelukkig te maken. Tijd voor ontspanning! Denk hierbij aan een abonnement op haar favoriete sauna of verras haar met een dagje sauna. Vergeet niet om op Actievandedag.nl voor wellnessdagjes te kijken. Hier staan de scherpste deals voor je klaar. Ook kun je bijvoorbeeld denken aan een abonnement op haar favoriete blad, waardoor ze maandelijks een ontspan-momentje heeft. Een bloemenabonnement vinden vrouwen ook erg leuk. Met een bloemen-abonnement wordt er elke week of maand een mooie bos bloemen gebracht die haar herinneren aan jou. Voeg daad bij het woord en bekijk hier meteen het Frederique's Choice abonnement.
  3. Wonen jullie samen? Bedenk dan waar ze altijd op mis grijpt in huis. Misschien iets minder romantisch, maar dat hoeft niet altijd, toch? Ook een leuk idee is om je interieur wat te vernieuwen of juist aan te vullen. Op internet zijn bijvoorbeeld veel mooie en tegelijkertijd chique omlijste posters te vinden. 

Tip: Een mooi kaartje van Greetz met een romantisch liefdesgedicht zal zeker in de smaak vallen. Niet duur, dus ideaal als je wat minder te besteden hebt.

Het belangrijkste is dat er tijd en aandacht is geschonken en je een cadeau hebt gevonden dat bij haar past.Vertel dit ook bij het geven. Succes gegarandeerd!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Ben jij een ware romanticus en weet jij maar al te goed waar je jouw Valentijn gelukkig mee kan maken? Deel je geheim hieronder met ons in een reactie!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel