Lisa
Vrije Tijd / Online Leestijd: 3 minuten
Wij zijn er dol op; goedkope producten, acties, aanbiedingen en ga zo maar door. Toch is er niets lekkerder dan een gratis product of dienst! Zeg nu zelf, een gratis diner is over het algemeen smaakvoller dan een van €100. Maar, hoe kom je er nu achter waar deze deals zich bevinden? Laten wij je daar eens mee helpen! Lees het artikel

Niets zo goedkoop als gratis!

Leestijd: 3 minuten

Of je het er nu mee eens bent of niet; Nederlanders staan erom bekend van gratis dingen te houden. Niks mis mee, zeggen wij. Waarom zou je niet van gratis houden? Dit betekent overigens niet dat de gratis producten overal voor het oprapen liggen. Integendeel, het kan een hele zoektocht zijn. We helpen jou met een overzicht van categorieën waarin producten en diensten gratis aangeboden worden en waar je deze acties kunt vinden.

Gratis proefexemplaren

Wanneer bedrijven nieuwe producten op de markt brengen, zijn ze al snel geneigd hier proef exemplaren van weg te geven. De consument kent het product niet en zal het moeten leren kennen voordat ze het gaan kopen. Hier komen gratis monsters dus goed van pas! Check de supermarkten, drogisterij, boekenwinkels en dergelijke voor gratis monsters of ga opzoek op het internet. Wij weten zeker dat jij een gratis proefexemplaar aan de haak zult slaan.

Gratis producten & diensten

Uiteraard zijn proefexemplaren heel leuk, maar niets overtreft het echte werk! Van rondvaarten tot cadeaubonnen, alles is mogelijk. Het enige wat jij ervoor moet doen, is op het juiste moment op de juiste plek zijn. Nu kan Gratisproduct.nl jou daarbij helpen. Je vind hier dagelijks informatie met betrekking tot gratis producten, diensten en meer. Neem dus zeker een kijkje en sla die slag!

Gratis wedstrijden

Een andere manier om aan gratis producten te komen, is via winacties en prijsvragen. Uiteraard is het iets minder vanzelfsprekend dat je dit product ook in huis haalt, maar de waarde is dan ook een stuk hoger. Zo maak je bij dit soort wedstrijden kans op elektrische fietsen, vakanties, laptops en ga zo maar door. Het is dus zeker de moeite waard om hier een blik op te werpen. Niet geschoten is altijd mis!

Gratis tickets

Betalen voor jouw bioscoopkaartje? Dat hoeft helemaal niet! Er zijn namelijk bioscopen waar je op jouw verjaardag gratis en voor niets een film kunt zien. Tevens zijn er opties om gratis dierentuinen, musea en festivals te bezoeken. Belangrijk is dat je vooruit plant. Denk niet dat je vandaag gratis tickets voor morgen kunt vinden. Met een beetje geluk is het mogelijk, maar de kans is logischerwijs niet heel groot. Check dus nu alvast welke kaarten er beschikbaar zijn, zodat je over een aantal weken gratis op stap kunt!

Gratis kortingsbonnen

Naast gratis tickets zijn er ook kortingsbonnen te verkrijgen. Denk aan bonnen voor parfums, eten, reizen etc. Goed, de meeste van deze bonnen voorzien jou uiteindelijk niet van een gratis product of dienst. Dat het daarom niet de moeite waard zou zijn, is het tegenovergestelde van de waarheid. Een kortingsbon t.w.v. €50 te besteden bij een winkel, betekent dat je toch weer €50 in jouw zak houdt, Wie zegt daar nu nee tegen?

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Naar welke gratis producten ben jij op zoek? Laat het ons weten in de reacties!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel