Lan
Vrije Tijd / Ontspanning Leestijd: 3 minuten
Krantenabonnementen zijn duur. Of toch niet? Wij hebben de beste kortingsacties voor je op een rijtje gezet. Profiteer nu van deze topaanbiedingen en ontvang een krant naar keuze met korting! Lees het artikel

Gratis of met korting jouw favoriete krant lezen? Het kan!

Leestijd: 3 minuten

Hoe blijf jij eigenlijk op hoogte van wat er om ons heen gebeurt? Check jij regelmatig nieuwsapps zoals NU.nl of zie jij nieuwsberichten op je Facebook tijdlijn voorbijkomen? Zoals je weet is het tegenwoordig heel makkelijk om het laatste nieuws te volgen. Of in ieder geval de verkorte versie ervan. In de berichten op social media en in nieuwsapps ontbreken echter de details. Voor meer informatie en achtergronden moet je toch echt een krantje openslaan.


Er wordt vaak onterecht gedacht dat de krant lezen een dure hobby is. Dat is namelijk niet het geval... je moet gewoon goede deals vinden. Wij helpen je een handje en hebben een overzichtje gemaakt van de beste aanbiedingen.

krantje lezen


Gratis de krant lezen


Ja, je leest het goed. Er zijn regelmatig acties waarbij je gratis een krant naar keuze kunt proberen. Probeer bijvoorbeeld 3 weken lang gratis een andere krant uit of kies juist voor je favoriete krant. Afhankelijk van je regio kun je kiezen uit toptitels zoals de Volkskrant, Trouw, de Gelderlander, het Algemeen Dagblad, het Parool en nog veel meer. Slechts de bezorgkosten van € 1 per week zijn voor jou en je kan jouw krant naar keuze ook digitaal lezen. Na 3 weken stopt de bezorging automatisch dus je zit nergens aan vast.


Lees de krant voor slechts € 1 per week 

Wil je liever een maand lang de krant in de brievenbus krijgen? Kies dan voor de 4 weken actie waarbij je slechts € 4 in totaal kwijt bent. Je ontvangt dan 4 weken lang (6 dagen per week) een krant naar keuze. Omgerekend betaal je dus slechts € 0,17 per dag. Ideaal als je voor de verandering een andere krant wilt uitproberen. Ook bij deze topaanbieding heb je namelijk de keuze uit verschillende titels. Hierbij kun je denken aan het Eindhovens Dagblad, Tubantia, BN de Stem, het AD, Trouw en meer. Welke krant je ook kiest, je hebt altijd toegang tot de digitale versie. Perfect als je onderweg het laatste nieuws wilt lezen. Ook bij deze actie zit je nergens aan vast.

 

Gouden tip van Goedkoop.nl

Tip: lees nu 4 weken lang een krant naar keuze voor € 4 en je krijgt er een gratis boekje met € 500 aan kortingen op voorjaarsuitjes bij!

Profiteer van deze topaanbieding en ontvang jouw cadeau


Ga voor een voordelig jaarabonnement


Weet jij al wat je favoriete krant is? Kies dan voor een jaarabonnement. Mét korting uiteraard. Deze acties lopen momenteel:

  • Lees 12 maanden lang Trouw voor slechts € 6,50 per week. In de winkel ben je € 14,75 per week kwijt. Je ontvangt Trouw dus met 49% korting op de mat en digitaal.
  • Is de Volkskrant jouw favoriet? Neem dan een jaarabonnement en ontvang 57% korting. Ook bij deze aanbieding betaal je dus maar € 6,50 per week.
  • AD-liefhebbers ontvangen 54% korting als ze ervoor kiezen om de krant een jaar lang te ontvangen. Normaal gesproken ben je € 14,13 per week kwijt, maar met dit abonnement is het slechts € 6 per week.

Weet jij al welke krant je wilt lezen? Profiteer nu van deze topacties en je zult veel geld besparen. Zo kun je elke ochtend ouderwets een krantje openslaan bij het ontbijt. Of lees het op je telefoon of tablet als je onderweg bent. Wat jij het fijnst vindt! Alvast veel leesplezier gewenst.

Geldig tot 19 Nov 2020
Gratis verzending van je SinQel aankopen
Geldig tot 30 Jan 2021
Bereken je framemaat op Matrabike.nl
Geldig tot 30 Jan 2021
Gratis verzending van je Matrabike fiets
CADEAUTIP!
Geldig tot 8 Dec 2020
Bever digitale cadeaubon al vanaf €1!
TOPDEAL
Geldig tot 3 Dec 2020
123tijdschrift.nl actie: abonnement mét cadeau
TOPDEAL
Geldig tot 2 Dec 2020
Het hele jaar door scherpe aanbiedingen bij Zooplus
Geldig tot 19 Nov 2020
LEGO speelgoed gratis verzonden bij SinQel
Geldig tot 2 Dec 2020
Gratis
Gratis verzending van je dierenbenodigdheden bij Zooplus
Geldig tot 15 Feb 2021
Tip!
Ontdek de Bart Smit folder aanbiedingen en profiteer!
Geldig tot 15 Feb 2021
Altijd leuk en voordelig speelgoed bij Bart Smit
Geldig tot 15 Feb 2021
Gratis verzending bij Bart Smit
Geldig tot 16 Jan 2021
Laat je Vistaprint visitekaartjes voordelig drukken
€3,99
Geldig tot 16 Jan 2021
tip!
Vistaprint gepersonaliseerde kalenders vanaf €3,99
Geldig tot 16 Jan 2021
Goedkoop drukwerk en fotogeschenken via Vistaprint.nl
WEEKAANBIEDING
Geldig tot 3 Dec 2020
Elke week een ander tijdschrift in de 123tijdschrift.nl aanbieding
Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Welke krant lees jij het liefst?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel