Lisa
Vrije Tijd / Uitstapjes Leestijd: 4 minuten
Heb jij de vaderdagcadeaus al in huis? Of was je per ongeluk vergeten dat het alweer bijna zover is? Geen zorgen, wij helpen je uit de brand. Wij hebben voor je uitgezocht waar je de leukste vaderdagcadeaus kunt vinden. Zo ben je verzekerd van een tof cadeau voor de bijzondere man in jouw leven! Lees het artikel

Vaderdag komt er weer aan! Wat geef jij?

Leestijd: 4 minuten

Zondag 16 juni 2019 is het weer zover: de dag van de papa’s! Voor alle kinderen tot 10 jaar is dit geen hele ingewikkelde dag. Ze knutselen een cadeautje op school en verzorgen samen met mama een ontbijtje op bed. Helaas neemt de moeilijkheidsgraad met de jaren toe; “Papa heeft alles toch al, wat moet ik hem nu weer geven?”. Het is niet makkelijk, maar ook dit jaar kun je zeker weer iets leuks bedenken. Wij hopen je met dit artikel ook nog een beetje inspireren.

Alcohol

Goed, het is een vooroordeel. Maar, voor het gemak gaan we er toch even vanuit dat de meeste ouders alcohol nuttigen. Kinderen zijn nu eenmaal niet makkelijk. Voor alle vaders die zich staande weten te houden zonder verdovende middelen; goed bezig!

Een wijndrinker kun je ten alle tijden verblijden met een goede fles wijn. Maar, stel nu dat jouw papa ontzettend veel verstand heeft van wijn. Wat doe je dan? Je checkt de cadeautips van Gall & Gall. Zij helpen je bij het maken van de juiste keuze!

Veel mannen zijn verzot op bier. Helaas, of eigenlijk gelukkig, is er ontzettend veel keuze op de bierafdeling. Welk biertje jouw vader het liefste drinkt weten wij natuurlijk niet. Mocht je zelf ook twijfelen, dan biedt Gall & Gall ook jou genoeg tips om papa te voorzien van het juiste biertje.

Fotocadeau

Het is misschien wel het meest voor de hand liggende cadeau: een fotografisch aandenken. De reden is dan ook dat dit altijd succesvol zal zijn. Vaders (en moeders) zijn dol op foto’s van hun kinderen. Je weet op deze manier dan ook zeker dat het cadeau een succes zal zijn. Misschien zal jouw papa zelfs wel een traantje wegpinken?

Een kaart met bier net niet persoonlijk genoeg? Geen zorgen, er zijn nog veel meer opties. Denk aan een mooie foto op bijvoorbeeld canvas! Een mooi doek aan de wand met daarop een prachtige foto van jullie met zijn tweeën, dat levert gegarandeerd tranen op!

Wandelen, eten & drinken

Is paps fan van lekker eten? Dan is het wellicht een leuk idee om jouw vader een Walking Dinner cadeau te doen! Tijdens zo’n walking dinner bezoek je namelijk 3 verschillende restaurants in een stad naar keuze. Elk restaurant biedt jou een andere gang en tussendoor kun je genieten van de schoonheid van de stad.

Voor papa’s die meer van de natuur houden, is Happen & Stappen een leuk alternatief. Hierbij heb je keuze uit ruim 60 wandelroutes. Je begint de dag met koffie en gebak, dan vindt de eerste wandeletappe plaats. Tussendoor krijg je een heerlijk soepje geserveerd en vervolgens zet je de wandeltocht door. De wandeltocht wordt afgesloten met een heerlijk lunch- of hoofdgerecht. Zo combineer je een dag natuur met heerlijk eten en drinken!

Gepersonaliseerde cadeaus

Wil jij jouw papa iets geven waaruit blijkt hoeveel jij van hem houdt? Dan is een gepersonaliseerd cadeau een super toffe manier! Zo kun je bij YourSurprise elk product een persoonlijke touch geven. Denk aan een t-shirt met foto, vaderdag boeken, gepersonaliseerde giftboxen, mokken en puzzels. Een ruim assortiment aan toffe vaderdagcadeaus dus!

Mocht je niet zo zeer op zoek zijn naar een gepersonaliseerd cadeau, maar wel iets wat duidelijk de hobbies van jouw vader weerspiegelt? Dan vind je vast en zeker wat je zoekt bij Ditverzinjeniet. Hier kun je namelijk zoeken op basis van geslacht, leeftijd en liefhebberij! Is jouw vader bijvoorbeeld een groot fan van barbecueën? Dan kun je op basis van deze hobby de perfecte gadgets vinden.

Ervaring als cadeau

Misschien wil je veel liever een ervaring cadeau doen. Zo’n vaderdag mok is immers leuk, maar niets is zo leuk als samen herinneringen creëren. Zo kun je kiezen voor een actief uitstapje of je neemt hem mee voor een heerlijk dagje in de spa. Check in ieder geval Ticketveiling voor leuke veilingen waarbij je deze uitstapjes voor een prikkie op de kop kunt tikken!

Voor een uitje vol adrenaline moet je uiteraard in een pretpark zijn! Neem jouw vader bijvoorbeeld mee naar Walibi Holland. Wanneer jij jouw tickets online bestelt voor 15 of 16 juni, mag paps gratis mee. Check de website voor informatie rondom het vaderdag ticket!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Heb jij al plannen voor Vaderdag? Laat het ons weten in de reacties!   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel