Avis kortingscodes 2018

Avis kortingscodes 2018

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje
  • TOPDEAL
    Geldig tot 12 jun 2019 Huur een auto in 165 verschillende landen bij Avis
    Naar aanbieding
  • 7=5
    Geldig tot 1 jan 2019 Een week auto huren in Europa: slechts 5 dagen betalen bij Avis
    Naar aanbieding
  • TOPDEAL
    Geldig tot 12 jun 2019 Vele voordelen met loyaliteitsprogramma Avis Preferred
    Naar aanbieding

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
  • -15%
    Avis aanbieding: -15% op autohuur aan de Ierse westkust
    Verlopen op 1 jan 2018
  • -20%
    Tot 20% korting op Avis autohuur
    Verlopen op 31 jan 2018
  • -20%
    Avis Autoverhuur Zomeraanbieding: tot 20% korting
    Verlopen op 31 mei 2018
  • -10%
    Avis kortingscode voor 10% korting op alle UK-boekingen
    Verlopen op 1 jul 2018
  • -25%
    Avis eindeseizoensaanbiedingen: tot wel 25% korting op autohuur
    Verlopen op 30 sep 2018
3.5
86 stemmen
5 28 
4 22 
3 16 
2 9 
1 4 
Hoeveel sterren geef jij Avis?
Laatste update: 12 december 2018
Hoe kan je nu beter de prachtige natuur en cultuur van een land ontdekken dan met de auto? Bewonder de bergen, smalle weggetjes, vreemde dieren en nog meer moois wat andere landen te bieden hebben. Doe dit met Avis autoverhuur en je reis kan niet meer stuk! Goedkoop auto huren valt ook onder de mogelijkheden wanneer je een Avis kortingscode gebruikt! Natuurlijk heb je deze kortingscode gevonden bij Goedkoop.nl

Auto huren Amsterdam of auto huren Portugal
Of jij nu op reis gaat voor zaken of plezier,vaak is een auto huren een prettige bijkomstigheid. Met een huurauto ben je van alle gemakken voorzien. Een boodschapje doen, een andere stad verkennen, lekker naar het strand… Je hoeft geen rekening te houden met het openbaar vervoer, want jouw Avis huurauto staat voor de deur!

Gaat het om auto huren Amerika, een autohuur Curaçao of zoek je autohuur Malagá. Voor iedere reis, in zowel binnen- als buitenland, huur je makkelijk en snel een auto bij Avis.nl.  Op www.avis.nl wordt het je lekker makkelijk gemaakt, je kan binnen no-time een Avis auto huren. Vul de gewenste ophaallocatie in, je kan kiezen uit een vliegveld, stad of postcode, en geef de ophaaldatum en afhaaldatum aan. Het auto’s zoeken kan beginnen. Maar niet te snel, want heb je een Avis kortingsnummer dan vul je deze hier meteen in!

Budget autoverhuur Avis
Met het uitgebreide Avis wagenpark zit er altijd een passende auto voor jou bij. Indruk maken met een chique wagen of liever een kleine auto die past binnen een klein budget? Op Avis.nl vind je een geschikt voertuig voor iedere reis. Of het nu gaat om een gezinsvakantie, zakenreis of het verhuizen van je inboedel. Ga je voor een stationwagen, hatchbak, bestelwagen of stadswagen. Benzine of diesel, handgeschakeld of automaat, klein of groot…De keuze is er reuze.

Avis extra’s en diensten
Heb je jouw huurauto gereserveerd? Maak dan gebruik van de handige Avis extra’s. Boek een extra bestuurder bij, huur een kinderzitje, maak gebruik van de Mobile Wi-Fi of het navigatiesysteem en/of maak gebruik van de geschikte winteruitrusting voor de huurauto. Alles wat je nodig hebt voor een huurauto en meer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden van Avis.

Meld je snel aan voor het Avis Preferred loyaliteitsprogramma en geniet van verschillende Avis voordelen! We hebben ze even voor je op een rij gezet, zo zie je in een oogopslag waarom dit programma interessant is voor jou.
  • Snelle service bij de balie 
  • Exclusieve toegang tot de nieuwste auto’s
  • Huurauto staat geparkeerd op de beste parkeerplek
  • Sleutel en vooraf ingevuld papierwerk ligt klaar in de auto
  • Bonusvoordelen, zoals gratis upgrades en gratis huurauto’s
  • Exclusief prioriteitstelefoonnummer en e-mailadres

Kortingscode Avis
Zoek je een goedkope huurauto? Surf dan op www.avis.nl snel door naar de Avis Autoverhuur aanbiedingen. Met deze speciale aanbiedingen scoor je altijd weer een nieuwe Avis korting. Denk bijvoorbeeld aan 2 dagen gratis auto huren… Kijk dus altijd even op Goedkoop.nl, alvorens je een auto gaat huren bij Avis. We zetten alle autoverhuurdeals, alsook die Avis kortingscode in een handig overzichtje. Zo loop je nooit een korting of Avis aanbieding mis! Verken dus snel de wereld met Avis, voor een lage prijs.
Wat vind jij van Avis?