Qurrent kortingscodes 2024

Qurrent kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €50
  Ontvang via Qurrent €50 vriendenkorting!
 • TOPDEAL
  Zorgeloos overstappen naar Qurrent
 • €125
  Overstappen naar Qurrent = online Feyenoord Fanshop cadeaubon t.w.v. €125.
 • TIP!
  Word Qurrent klant en profiteer het hele jaar van voordelen!
 • TOPDEAL!
  Stap over naar Qurrent en ontvang 1.000 kWh gratis windenergie!
1.5
122 stemmen
5 16 
4 22 
3 4 
2 1 
1 0 
Hoeveel sterren geef jij Qurrent?

Grijze gas is niet meer van deze tijd. Fossiele energiebronnen raken op en CO2 uitstoot leidt tot klimaatveranderingen. En daar komt Qurrent om de hoek kijken, want al vier jaar op rij behaalt deze Nederlandse energie maatschappij een 10 op het gebied van duurzaamheid. Groene energie met als missie dat het net zoveel opwekt als dat je verbruikt. Dit door middel van zonnepanelen, isolatie-checks of deelname aan een zonnepark. Of wat dacht je van een stukje windmolen?

Qurrent groene energie
Wat heeft je voorkeur? Energie van een windmolen of een vervuilende kolencentrale? Overstappen op groene energie van Qurrent doet je zo’n 4 ton minder CO2 per jaar uitstoten. Wil je weten wat jouw voordeel is op Qurrent energie? Energie vergelijken kan makkelijk! Met de eerste stap bereken je eenvoudig het voordeel. De volgende stap is het kiezen van een pakket. Wat dacht je bijvoorbeeld van knalgroene energie uit de zon en wind met 1 gratis windtegoed? Wat voor Qurrent stroom je ook kiest, je zit er goed! Want Qurrent.nl is niet voor niets al vier jaar de groenste als het op energie aankomt.

Qurrent windtegoed
Wat houdt windtegoed precies in? In Zuid-Holland staan gloednieuwe Qurrent windmolens. Omdat zonnepanelen op het dak niet voor iedereen haalbaar is, kan je hier een stukje van kopen. Geen gedoe, geen installatie en de stroom die je opwekt, trekken ze af van je energierekening. Stap je nu over? Dan krijg je het eerste stukje windmolen zelfs cadeau! Zo kun je gemakkelijk op energie besparen. Ga dus gauw naar Qurrent.nl.

Qurrent zonnepanelen
Wil je helemaal producent van je eigen energie worden? Ga dan voor zonnepanelen en breng je energieverbruik omlaag. Met zonnepanelen op het dak word je zelf energieleverancier. En bij Qurrent ben je helemaal aan het juiste adres, want je krijgt een extra hoge vergoeding voor terug geleverde stroom. Een offerte vraag je eenvoudig aan via www.qurrent.nl.

Qurrent zonnepark
Niet iedereen heeft natuurlijk het juiste dak voor zonnepanelen. Maar dat is geen probleem, want je kunt ook zelf helemaal je eigen stroom opwekken in een zonnepark. Je schaft eenvoudig zonnepanelen aan die stroom voor je opwekken. Geen installatie nodig, en je doet direct mee.

Overstappen op Qurrent
Overstappen moeilijk? Welnee, bij Qurrent ben je zo klaar! Met de eenvoudige overstapservice zit je nooit zonder energie.

 1. Je meldt je aan.
 2. Je ontvangt een nieuw contract.
 3. Geen slimme meter? Qurrent vraagt eerst nog je meterstand.
 4. Vervolgens ben je een stuk groener.

Nog niet helemaal zeker? Lees dan ook over de positieve Qurrent ervaringen van klanten. Speur naar acties op www.qurrent.nl of bekijk dit overzicht hier op Goedkoop.nl voor een mooie Qurrent welkomstbonus. Hier staan alle acties overzichtelijk voor je op een rij.

Qurrent contact
Weet je nog niet zeker waar je aan toe bent? Dat is begrijpelijk, vooral met veel vragen in het hoofd. Leg daarom met Qurrent contact via de telefoon of chat. Stel al je vragen en wie weet zit je straks met de groenste stroom van Nederland.

Wat vind jij van Qurrent?