Tele2 kortingscodes 2024

Tele2 kortingscodes 2024

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • €9
  Sim Only al vanaf €9 per maand bij Tele2
 • €31
  Internet, TV & Bellen vanaf €31 bij Tele2
 • €30
  Tele2 Superdeal: iPhone SE met 4GB voor €30/maand
 • €20
  Tele2 Prepaid met €20 gratis beltegoed!
 • €75
  Krijg €75 retour bij Samsung Galaxy S7 via Tele2
2.6
322 stemmen
5 52 
4 87 
3 60 
2 26 
1 5 
Hoeveel sterren geef jij Tele2?

Tele2 is een aanbieder van telefoon- en internetdiensten. Dit in 1993, in de Zweedse hoofdstad Stockholm, opgerichte telecombedrijf is vanaf 1997 ook in Nederland actief. Hier in Nederland is deze Zweedse multinational in de afgelopen decennia in rap tempo tot een succesvolle telecomaanbieder uitgegroeid. Zo vind je tegenwoordig een Tele2 winkel in meer dan tien plaatsen in Nederland, uiteenlopend van Heerlen in Zuid-Limburg tot Groningen in het noordelijkste deel van ons land.

Een Tele2 abonnement afsluiten kan daarnaast ook online via Tele2.nl. Thans hebben al ongeveer een miljoen Nederlanders een mobiel abonnement bij deze provider lopen. Een deel van de Tele2-klanten heeft een abonnement in combinatie met een telefoon, maar er kan ook gekozen worden voor een sim-only-abonnement. Koopjesjagers maken van een Tele2 aanbieding gebruik om een fraai abonnement tegen een extra lage prijs af te sluiten.

Tele2 mobiel abonnement
Via www.tele2.nl sluit je in een handomdraai een mobiel abonnement af. Je kan hier kiezen uit diverse Tele2 bundels van uiteenlopende groottes. Als grootverbruiker van mobiel internet sluit je een abonnement bij Tele2 ‘mobiel internet’ af met een databundel tot wel 24 GB. Met Tele2 bellen en sms'en is eveneens zeer gunstig aangezien je al voor een klein maandelijks bedrag onbeperkt belt en sms'jes verstuurt. Onverwacht hoge buiten-de-bundelkosten zijn met een dergelijk Tele2-abonnement definitief verleden tijd. De hierbij geldende voorwaarden kan je altijd doornemen op www.tele2.nl.

Tele2 internet, bellen en TV
Via www.tele2.nl sluit je ook een thuisabonnement op internet af met slechts enkele muisklikken. Hierbij kan je kiezen uit verschillende downloadsnelheden, uiteenlopend van 20 Mb/s voor normaal internetgebruik tot 100 Mb/s voor de fanatiekste internetters. Dit Tele2-internetabonnement is eenvoudig te combineren met een abonnement op Tele2 telefoon en TV. Een dergelijk combinatiepakket levert een bijzonder interessante korting op. Op Tele2 overstappen gaat bovendien probleemloos dankzij de volledig kosteloze overstapservice die voor jou het internet-, telefoon- en tv-abonnement bij je oude provider opzegt. Je hoeft hier dus helemaal niets zelf voor te doen.

Overzichtelijke Tele2 shop
Bij een bezoek aan Tele2.nl krijg je in de webshop een goed overzicht van alle aangeboden abonnementen. Dit maakt het extra makkelijk om een abonnement te kiezen dat perfect aansluit bij jouw internet-, telefoon-, en sms-gebruik. Op Tele2.nl kan je ook zeer eenvoudig een reeds bestaand abonnement bij Tele2 verlengen. De online klantenservice maakt het bovendien mogelijk om zonder veel moeite een nieuwe Tele2 simkaart aan te vragen wanneer bijvoorbeeld je telefoon is gestolen. De behulpzame klantenhulp van dit telecombedrijf is niet alleen via de website bereikbaar, maar ook via Twitter, Facebook en internetfora. Uiteraard kan je de Tele2 klantenservice ook telefonisch bereiken.

Aanbieding Tele2 voor extra lage prijzen
In de telecommarkt wordt volop op prijs geconcurreerd, zodat de Tele2 tarieven standaard al heel scherp zijn. Met regelmaat is er bovendien een Tele2 aanbieding waarmee je voor nóg minder geld een abonnement afsluit bij dit telecombedrijf. Dankzij Goedkoop.nl blijf je heel makkelijk op de hoogte van de laatste kortingen en andere speciale acties van deze telecomprovider. Op Goedkoop.nl worden namelijk alle promotieacties van Tele2 verzameld, zodat je alle Tele2-aanbiedingen heel overzichtelijk op één site bekijkt.

Wat vind jij van Tele2?