Ziggo kortingscodes 2020

Ziggo kortingscodes 2020

Actuele kortingen en aanbiedingen

Meest recent

De nieuwste acties op een rijtje
 • TIP
  Geldig tot 1 Dec 2020 Ziggo Overstapservice: zonder zorgen verbinding op nieuwe adres
  Naar aanbieding
 • ALLES-IN-1
  Geldig tot 1 Dec 2020 Ziggo Connect & Play Start: voordelig alles-in-1 pakket
  Naar aanbieding
 • -50%
  Geldig tot 1 Dec 2020 Ziggo aanbiedingen: tot 50% korting
  Naar aanbieding

Verlopen acties

Voor deze acties ben je net te laat.
 • TOPDEAL
  Vriendendeals Ziggo: leuke acties voor trouwe klanten
  Verlopen op 16 Jun 2016
 • TOPDEAL
  Tijdelijk geen activatiekosten bij Ziggo
  Verlopen op 1 Jan 2019
 • €29,95/
  Black Friday bij Ziggo: Ziggo-pakket nu voor maar €29,95/maand
  Verlopen op 27 Nov 2018
 • €29,95
  Black Friday Ziggo: 6 maanden Alles-in-1 of Internet + tv voor slechts €29,95
  Verlopen op 27 Nov 2018
 • €39.95
  Betaal nu maar €39.95 voor 3 maanden Ziggo
  Verlopen op 17 Feb 2020
2.9
144 stemmen
5 44 
4 29 
3 22 
2 8 
1 6 
Hoeveel sterren geef jij Ziggo?
Laatste update: 27 September 2020

De kans dat je nog nooit van Ziggo gehoord hebt is net zo klein als de kans dat je nog nooit naar een televisie gekeken hebt. Ziggo is een van de grootste aanbieders van kabeltelevisie in Nederland. Behalve Ziggo tv kun je op www.ziggo.nl ook terecht voor diensten op het gebied van internet, telefoon en mobiele telefonie. Zij bieden diverse ‘alles-in-één’-pakketten aan. Het Ziggo pakket kun je uitbreiden met o.a. Ziggo mobiel internet of een abonnement op Ziggo sport. Overigens zit deze sportzender als overzichtszender in je standaardabonnement. Zit je bij een andere aanbieder, maar wil je via Ziggo wel 24 uur per dag non-stop sport? Dan kun je deze zender ook los verkrijgen via een Ziggo aanbieding.

Fantastisch en betrouwbaar internet Ziggo
Ziggo is door toonaangevende vakbladen de laatste jaren steeds uitgeroepen tot de beste internetprovider. De snelheid van Ziggo internet behoort tot de hoogste van Nederland. Doordat ze deze hoge snelheden aanbieden, kun je met meerdere apparaten tegelijk gebruik maken van betrouwbaar internet. En mocht je er onverhoopt eventjes niet uitkomen, dan kun je via Ziggo.nl eenvoudig in contact komen met de helpdesk, waar professionals voor elk probleem een passende oplossing hebben. Ziggo internet is fantastisch snel en betrouwbaar.

Telefonie waar je op kunt rekenen
Via www.ziggo.nl kun je ook ‘Ziggo bellen’ aanvragen. De vaste lijn blijft voor veel klanten toch nog altijd een must. Bij het Ziggo abonnement kun je kiezen voor de mogelijkheid ‘volop bellen’. Levert deze aanbieding Ziggo nu extra klanten op? Jazeker. Wie wil er nou niet volop bellen via de Ziggo telefoon voor een vast bedrag per maand!

Digitale tv Ziggo
Ziggo digitale tv heeft nog nooit teleurgesteld. En in deze tijd mag dat ook niet meer. De moderne mens is tegenwoordig heel wat ‘luxe’ gewend. Haarscherpe beelden en sprekende kleuren, dankzij een uitmuntende digitale techniek, zorgen ervoor dat deze ‘luxe’ voorhanden is. Bij Ziggo.nl kun je het abonnement afsluiten. Je zult er geen spijt van hebben. Met Ziggo wordt digitale tv kijken een lust voor oog en oor.

Overstappen naar Ziggo abonnement
Welke abonnementen Ziggo aanbiedt, vind je via www.ziggo.nl. Mocht je toch graag iemand willen spreken, dan kun je ook terecht in een Ziggo store. In een aantal winkels kris kras door het land geven ze de service, die je online al van ze gewend bent. Hier helpen ze je graag naar Ziggo overstappen. Door de overstapservice is dit gemakkelijk en zonder rompslomp te regelen.

Alle aanbiedingen op een rijtje
Soms word je duizelig van de wirwar van aanbiedingen die het internet overspoelen. Natuurlijk kun je via Ziggo.nl speuren naar een Ziggo aanbieding, maar ook op Goedkoop.nl worden alle Ziggo aanbiedingen en kortingen op één pagina voor je verzameld. . Op www.goedkoop.nl vind je netjes alle aanbiedingen gerangschikt en weet je zeker dat de scherpste prijzen voor jou op een rijtje staan. Zo laat je geen voordeel aan je neus voorbij gaan.

Wat vind jij van Ziggo?