Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 3 minuten
Draag je liefst degelijke boxershorts van een mooi merk? Logisch, je draagt ze immers elke dag! Kwaliteit heeft natuurlijk een prijs, maar met onze vier tips bespaar je vlot op je merkboxers. Lees het artikel

De fijnste boxershorts voor de beste prijs? Zo doe je dat!

Leestijd: 3 minuten

Het is het eerste dat je ‘s ochtends aantrekt en het laatste dat weer uitgaat: je boxershort! Hij is dag in dag uit jouw partner in crime, dus het liefst kies je boxershorts van een mooi merk, zoals Calvin Klein of Björn Borg, maar helaas… Die kunnen behoorlijk prijzig zijn! 

En dat is maar goed ook, want daardoor weet je in ieder geval dat het met de kwaliteit helemaal in orde is. Beetje cliché misschien, en waarschijnlijk niet wat je wilt horen, maar goedkoop is vaak écht duurkoop. Besparen op de kwaliteit van je ondergoed is dus echt een no go.

Gelukkig valt er nog wel op een hoop andere manieren wat te besparen. Met deze vier tips scoor je fijn ondergoed van de beste merken, maar wel voor een veel mooiere prijs! 

1. Sla meteen in

Als je het doet, doe het dan goed. En daar bedoelen we mee: vul die winkelmand meteen met een voorraadje boxers voor een paar maanden (of zelfs langer!). Vaak heb je namelijk te maken met een minimale bestelwaarde voor gratis verzending. En hoewel je die met één boxer waarschijnlijk lang niet redt, doen twee of drie vaak al een hoop goed. Ook mogelijk: speciale kortingen als je heel veel boxers ineens bestelt. Bij een kortingspercentage kan dit dan behoorlijk oplopen: hoe hoger namelijk het bedrag, hoe hoger de korting!

2. Kies multipacks

Soms heeft de shop in kwestie dit hele ‘hoe meer, hoe goedkoper’-principe alvast wat makkelijker voor je gemaakt: met voordelige multipacks. Hierin zitten dan drie, vijf, zeven of zelfs tien boxershorts, uiteraard voor een mooier prijsje dan wanneer je voor allemaal losse shorts gaat. Onthoud altijd: hoe meer boxers in één, hoe meer voordeel. Boxers.nl heeft een handige sorteeroptie ‘prijs per stuk’ waardoor je makkelijk de voordeligste multipack kunt vinden.

3. Hou de kalender in de gaten

Niet alleen je dagelijkse kleding kent periodes van nieuwe collecties en uitverkoop, ook de boxershortwereld doet hier aan mee. Na de kerst, in januari, en tijdens de hoogzomer, zo rond juli, is het vaak dé tijd om een mooie deal te scoren: dan barst de sale los en zijn heel veel boxers sterk afgeprijsd. De perfecte tijd om boxers uit de meest recente collectie met korting te scoren!

4. Wees alert op actiedagen

En naast de enigszins vaste saleperiodes in januari en juli/augustus organiseren shops natuurlijk ook regelmatig eigen speciale acties. Vaak vinden die plaats rondom feestdagen, zoals Valentijn, Koningsdag, Pasen of natuurlijk kerst. Ook omarmen steeds meer shops dagen als Singles Day (op 11 november) en Black Friday (eind november).

Met deze handige tips shop jij steeds kwalitatieve boxers voor een slimme prijs! 

Dit artikel werd geschreven door Darcy Oerlemans. Als content manager bij FashCom houdt ze in de gaten dat hun webshops, onder andere Boxers.nl en Sokken.nl, er tiptop uitzien: van originele producttekst tot sprekende homepagebanner. Elke webshop heeft ook een eigen blog met inspiratie, handige tips en nieuws, en zowel het plannen als het schrijven van die artikelen doet ze met veel plezier!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hoe pak jij het aan om je kast met voordelige, maar kwaliteitsvolle boxers te vullen?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel