Mode & Verzorging / Kleding Leestijd: 3 minuten
Het begint een jaarlijkse traditie te worden: de foute kersttrui! Heb jij een foute kersttrui met lichtjes, muziek of gekke poppetjes? Goed zo! Want de regel bij deze trui geldt: hoe gekker, hoe beter! Heb je nog geen kersttrui in de kast of wil je er nog wel eentje bij? Kijk dan snel verder, want we zetten de 10 gekste voor je op een rij! Lees het artikel

Kersttrui voor jong en oud: deze 10 zijn wel heel fout!

Leestijd: 3 minuten
 

 

 
 

Heeft jouw kerstdiner of -borrel geen chique dresscode? Dan trek je toch lekker die kersttrui aan! Heerlijk comfortabel, warm en grappig. Zolang je kersttrui maar gek en sullig is, pas je helemaal binnen de kerstsferen! Ben jij er al klaar voor om met je warme chocolademelk voor de open haard de cadeautjes uit te pakken? Wij zeker wel!

 
 1.  
   
  Stuur jij altijd zoveel mogelijk emoji’s via WhatsApp en kun je wel lachen om een drolletje? Dan is deze Poo Emoji kersttrui van boohoo de perfecte optie voor jou. 
 2. Bij terStal shop je kersttruien voor het hele gezin. Loop jij tijdens kerst met lampjes of de Kerstman op je borst?
 3. Mannen, deze is voor jullie: ben jij afgelopen jaar stout geweest? Laat je niet pakken door de Noordpool politie! Deze gekke kersttrui scoor je snel bij C&A.
 4. Ook bij Forever 21 is er een ruime keuze aan kersttruien voor lage prijzen. Wat dacht je van dit schattige exemplaar met hondje?
 5. Misschien had je dit niet helemaal verwacht, maar ook bij Xenos shop je de gekste kersttruien. Trek deze trui over je hoofd en je transformeert meteen tot de Kerstman, inclusief gezellige kerstlichtjes!
 6. Helemaal klaar voor X-Mas met deze ASOS trui. Stippen zijn anno 2017 helemaal hip, dus met deze kersttrui loop je er helemaal on-trend bij.
 7. Hoe fouter, hoe beter: dat is zeker wat ze bij Blokker dachten! Zoveel kleuren in één exemplaar, dat hadden wij ook niet kunnen bedenken. Rock jij met deze kersttrui of is dit voor jou een beetje te heftig?
 8. Doe rustig, het is kerst! Dat is in ieder geval Kiabi je wilt vertellen met deze 3D-trui.
 9. De Kerstman van s. Oliver is zowel sportief als helemaal klaar voor de zon. Met deze kersttrui ben je vier keer klaar voor Kerstmis, laat het feest maar beginnen!
 10. Ben je een groot fan van Super Mario? Dan is dit dé kersttrui van jou. Bij Large wisten ze Mario en kerst samen te voegen tot een geheel; zie hier het resultaat!

Hoe meer, hoe fouter, hoe beter

Is alleen een kersttrui jou nog niet fout genoeg? Fleur je outfit op met nog wat gekke kerstaccessoires. Kies bijvoorbeeld voor een van de bow-ties van ASOS, de rendierenhaarband van vidaXL, een stropdas van Het Feestbeest of feestelijke oorbellen van Bonprix.

Kerstrui kopen te duur?

Vind jij het aanschaffen van een speciale kersttrui wat te duur? Waarom maak je dan niet jouw eigen kersttrui! Je hebt vast nog wel een oude trui in de kast die liggen die je niet meer draagt. Misschien zit er een gaatje in, is de trui wat verkleurd of ben je er gewoon op uitgekeken… Geef deze trui een tweede leven als kersttrui! Met slechts een schaar, lijm en wat leuke versiersels kan je al een hele foute kersttrui maken. Hieronder wat voorbeeldjes:

DIY kersttrui

 

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Er zijn nog geen reacties.   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel