Vaderdag

Zet papa in het zonnetje!

Alle papa's zijn weer goed verwend dit jaar op Vaderdag, de vaderdagpromoties zijn helaas voorbij. Wellicht pik je nog wat korting mee hier bij één van onze andere thema's!

Meest recent

  • TOPDEAL
    Shop lekkere producten ontworpen door mannen bij L'Occitane
    Geldig tot 21 Jul 2020

Het antwoord op de vraag ‘wanneer is Vaderdag?’ moet je goed in je oren knopen. Want jouw stoere, grappige, lieve, behulpzame, handige papa verdient het toch om eens per jaar extra in het zonnetje gezet te worden?! Dus let op, de Vaderdag datum van dit jaar is zondag 17 juni. Omcirkel deze datum in je agenda en zorg op tijd voor een originele verrassing.

Knutselen voor Vaderdag
Zit je een beetje om vaderdag-ideeën verlegen? Niet getreurd, wij van Goedkoop.nl doen je leuke vaderdagtips aan de hand. Vaak is je pa al blij met een persoonlijke vaderdagkaart met een lief vaderdaggedicht erop. Ben je goed in knutselen? Vaderdag is hét moment om al je creativiteit uit de kast te trekken en wat bijzonders in elkaar te fröbelen. Persoonlijker dan een zelfgemaakt vaderdagcadeau kan het niet worden!

Vaderdagcadeaus met korting!
Wil je echt eens flink uitpakken? Doe dan ook hier inspiratie op voor een mooi cadeau voor vader. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stijlvol horloge, degelijk klusmateriaal of een lekker luchtje? Wat het ook wordt, je cadeau voor papa scoor je hier via Goedkoop.nl met flink wat voordeel. Hier zetten we namelijk alle kortingen en promoties overzichtelijk voor je op een rij. Denk aan kortingen van winkels zoals:

• Coolblue
• Conrad
• MegaGadgets
• Decathlon
• Praxis
• …

Vier Vaderdag 
Zelf een vaderdagcadeau knutselen met daarin een humoristische vaderdagtekst verwerkt, een gezellig dagje weg samen of een origineel cadeau… Wij helpen je graag met korting en inspiratie. Bekijk deze pagina dan ook op Goedkoop.nl en maak er een onvergetelijke Vaderdag van!