Vrije Tijd / Cadeaus Leestijd: 4 minuten
Op 17 juni is het weer Vaderdag! Weet je nog niet wat jij je vader wilt geven deze dag? Dit artikel geeft jou inspiratie! Lees het artikel

Verwen je vader op Vaderdag!

Leestijd: 4 minuten

Op 17 juni mogen we alle vaders weer een dag in het zonnetje zetten. Elk jaar wordt het weer moeilijker om met een leuk en origineel cadeau uit te kunnen pakken. Weet jij nog niet wat je jouw vader wilt geven dit jaar? Dit artikel geeft jou hopelijk wat inspiratie!

Sportieve vader

Vader aan het wielrennen

Is jouw vader altijd op de hoogte van de laatste sportnieuwtjes en dol op zichzelf in het zweet te werken? Dan kan er voorzichtig gesteld worden dat jouw vader een sportieve vader is. Het is natuurlijk leuk om je vader blij te maken met nieuwe sportattributen. Denk hierbij aan een nieuw paar sportsokken, een set golfballen of een sporthorloge. Maar… zou het niet leuk zijn je vader lekker de hort op te kunnen sturen? Een kaartje voor een goede voetbalwedstrijd of een dagje rijden in een super vette auto zijn hierbij enkele ideeën. Zo'n uitstapje hoeft helemaal niet duur te zijn, je biedt gewoon mee via VakantieVeilingen. Twijfel dus niet langer, klik hier door naar de huidige acties bij VakantieVeilingen en bied mee vanaf €1!

Handige vader

Fungeert jouw vader tevens als klusjesman? Dan heeft hij waarschijnlijk al tig gereedschapskisten in zijn bezit, met heel veel plugjes en schroefjes in alle soorten en maten. Een zaag, tang of boormachine zal hij ook wel al hebben. Waar maak je hem dan blij mee? Misschien iets wat hij juist in elkaar kan zetten! Er is vast wel iets in huis aan vervanging toe: een nachtkastje, dressoir of bijzettafeltje. IKEA heeft een ruim assortiment aan meubels die na aankoop nog in elkaar gezet moeten worden. Jij geeft het cadeau, hij kan lekker aan de slag!

Culinaire vader

Staat jouw vader het liefst de hele dag in de keuken om de lekkerste gerechten te maken? Dan heeft hij waarschijnlijk al genoeg pannen en bakjes in de kast staan. Er komen echter elk jaar weer nieuwe kookboeken uit, waar hij weer inspiratie uit kan halen om voor jou de lekkerste gerechten op tafel te toveren (win-win!). Misschien is 'Mannen die koken' van Peter Laloo en Hermes Vanliefde wel iets voor hem? Bekijk dit kookboek voor echte mannen meteen even hier bij Bruna.

Wat ook leuk zou zijn, is als jijzelf je eens in de kookwereld interesseert en hem bedankt voor zijn kookkunsten door zelf iets te maken. Dit hoeft echt niet uitgebreid; begin gewoon met een cake als je zelf nog onervaren bent in de keuken.

Een laatste suggestie: je vader vindt het ook vast gezellig om samen op een kookcursus te gaan. Quality time en tegelijk iets lekkers op tafel zetten, heerlijk toch?

Vader en dochter in hangmat

De altijd druk vader

Is jouw vader altijd druk in de weer? Altijd bezig in en om het huis, of juist ontzettend druk met zijn werk? Dan heeft de beste man toch wel een ultiem relaxdagje verdiend, vind je niet? Begin ’s ochtends met een uitgebreid ontbijt voor hem te maken. Bak lekker broodjes af, kook een eitje, schenk een lekker glas sinaasappelsap in en zet een pot koffie. Op deze manier begint hij de dag heerlijk rustig en zonder zorgen. Na het ontbijt parkeer je hem op de bank of in de zetel. Als vaderdagcadeau kun je hem een goed boek of leuke serie cadeau doen. Met een boek of een serie heb je hem hopelijk wel een paar uurtjes zoet en kan hij even lekker ontspannen. Vind je dat je vader wel iets extra’s verdient? Een tegoedbon voor een ontspanningsmassage zal hem vast goed doen. Ook mannen vinden dit heerlijk!

En verder…

Natuurlijk kun je ook gewoon gaan voor de polo, sokken of stropdas. Misschien kun je je moeder, broertje of zusje om inspiratie vragen? Zij weten misschien precies waar je vader steeds op misgrijpt. Het is ook leuk om samen een pot te maken, met deze inleg kun je samen voor een cadeau op pad!

Zo te zien heeft er nog niemand gereageerd. Hopelijk heb je nu wat inspiratie om voor jouw vader een leuk cadeau te kopen! Weet jij al wat het gaat worden?   Deel jouw mening en reageer als eerste!
Reageer ook op dit artikel